Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία των Steam Lunar New Year Sales

Η Valve δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια εκτυπωτική περίοδο στο κατάστημα της. Για την ακρίβεια δεν έχει ανακοινώσει ακόμα Steam Sales στους χρήστες/καταναλωτές. Οι developers έχουν ενημερωθεί μέσω email από την ίδια την Valve για την ημερομηνία των “Steam Lunar New Year Sales“.

Σύμφωνα με ένα post του στο Twitter, μαθαίνουμε πως οι πληροφορίες του συγκεκριμένου email της Valve προς τους developers έχουν διαρρεύσει. Με τη διαρροή αυτή γνωρίζουμε πως θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν την αλλαγή χρόνου στην Κίνα, 11 Φεβρουαρίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Steam Lunar

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα. Δεν έχουν γίνει ακόμα αναφορές σχετικά με τα ποσοστά εκπτώσεων ή ποια παιχνίδια θα λάβουν αυτές τις εκπτώσεις.

Πρέπει να αναφέρουμε επίσης πως τα Steam Lunar New Year Sales δεν είναι κάτι το τρομερά φανταστικό. Δεν θα δούμε μεγάλες εκπτώσεις όπως στα γνωστά Winter ή Summer Sales. Πολύ δύσκολα οι επόμενες εκπτώσεις να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα πρέπει να αγνοηθούν από την κοινότητα. Πολύ πιθανόν κάποιο αγαπημένο σας παιχνίδι να βρεθεί με μια μικρή έκπτωση στην τιμή του, και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο site μας σε περίπτωση που ανακοινωθούν περισσότερα νέα σχετικά με τις συγκεκριμένες εκπτώσεις.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η Keira Knightley αποκοιμήθηκε στα γυρίσματα του Star Wars Episode I

Golden globes 2021: Όλα τα βραβεία της εκδήλωσης

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers