Αντιμέτωπη με δεύτερη και ίσως και τρίτη μήνυση η CD Projekt RED

Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε στο λανσάρισμα του Cyberpunk 2077, όλοι γνωρίζουμε το πόσο άσχημα έτρεχε, τα bugs και όλα τα συναφή, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Ήδη βέβαια για το προϊόν που παρέδωσε η CD Projekt RED έλαβε πλήθος αρνητικών σχολίων, ενώ και πολλοί αποφάσισαν να κάνουν refund το παιχνίδι, το οποίο σίγουρα δημιούργησε πολλά προβλήματα στην εταιρεία. Ίσως το σημαντικότερο βέβαια, είναι ότι έλαβε και μία μήνυση για το παιχνίδι και τη στάση της. Τώρα, η εταιρεία καλείται να απαντήσει σε μία ακόμα μήνυση.

Σύμφωνα με το GameIndustry.biz, η CDPR έλαβε μέσω του US District Court, ενώ η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι η βάση της μήνυσης είναι ίδια με την πρώτη. Σύμφωνα δηλαδή και με την νέα μήνυση, το παιχνίδι και όλο του το προωθητικό υλικό ήταν παραπλανητικό, όχι μόνο για τους gamers αλλά και για τους επενδυτές. Η μήνυση υπεβλήθη από μια νομική εταιρεία που εκπροσωπεύει μια ομάδα επενδυτών στις ΗΠΑ.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε ότι και το Γραφείο Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών της Πολωνίας σκέφτεται να καταθέσει μια μήνυση.

Φυσικά, η ίδια η CD Projekt RED αναφέρει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την υπεράσπισή της, αλλά οι πρόσφατες ειδήσεις με τα ψεύτικα demo και trailer δεν βοηθάνε καθόλου τη κατάσταση που βρίσκεται η εταιρεία.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 έρχεται σε PlayStation 5 και Xbox Series X

Η Xiaomi διαψεύδει τις φήμες ότι θα κυκλοφορήσει δικό της αυτοκίνητο

Τα Apple M1 Macs φέρονται να καταστρέφουν τους SSDs τους

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers