Hitman 3: Το δραματικό τέλος της δημοφιλούς τριλογίας κυκλοφόρησε σήμερα

Το Hitman 3 κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ώρες και οι developers, IO Interactive, γιόρτασαν την επικείμενη κυκλοφορία με ένα ολοκαίνουργιο trailerπου δίνει στους fans μια ματιά σε μερικά από τα σενάρια που βρίσκονται μπροστά τους.

Τα πλάνα δίνουν ίση έμφαση στις διάφορες τοποθεσίες που θα επισκεφτούν οι παίκτες στο Hitman 3, κάτι αναμενόμενο, μιας και το περιβάλλον παρέχει έναν πολύ βασικό ρόλο στο παιχνίδι. Πέραν του ελκυστικού σκηνικού όμως, φυσικά έχει ρόλο και η στρατηγική των παικτών περιλαμβάνοντας διάφορα unlockable shortcuts καθώς παίζεις στο ίδιο level παραπάνω από μία φορά ξεκλειδώνοντας κάθε φορά και μια διαφορετική ιστορία, όπως έχουμε δει στις προηγούμενες δύο εκδόσεις της episodic σειράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα πρώτα κιόλας review το game απέκτησε γρήγορα ένα πολύ θετικό σκορ (88 στο Metacritic) από reviewers όπως το VG247, την IGN και άλλα κάνοντάς το επίσημα την πρώτη ΑΑΑ επιτυχία του 2021.

Το Hitman 3 κυκλοφόρησε στις 20 Ιανουαρίου για PlayStation 5, Xbox Series X / S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia και PC.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

The Adam Project: Ο σεναριογράφος του αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες

Η EA ακυρώνει το Gaia μετά από 6 χρόνια development

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers