Gabe Newell: Η Valve αναμένεται να ανακοινώσει πολλά νέα projects

Ο Gabe Newell, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Valve, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη σε ένα κανάλι στη όπου και μίλησε για το μέλλον της εταιρείας του. Κυρίως βέβαια μίλησε για την μεταφορά κάποιων ατόμων στη Νέα Ζηλανδία, όπου δηλαδή διαμένει και αυτός τους τελευταίους μήνες. Ο Newell δήλωσε ότι μένει εκεί τους τελευταίους μήνες και του άρεσε αρκετά το περιβάλλον, τόσο ώστε να αρχίσει να υπολογίσει το κόστος για να μεταφέρει εκεί κάποιους υπαλλήλους. Φυσικά δήλωσε ότι δεν θέλει να μετακινήσει ολόκληρες οικογένειες και η κατάσταση να βελτιωθεί πολύ γρήγορα, επομένως προσπαθεί να καταλάβει την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται πριν κάνει το οτιδήποτε.

Ακόμα, το αφεντικό της Valve θέλει να μετακινήσει μεγάλα τουρνουά E-Sports στη Νέα Ζηλανδία, όπως το International και τα CS:GO Majors. Ήδη πολλά events πέρσι ακυρώθηκαν λόγω της κατάστασης με τον ιό, αλλά στην Νέα Ζηλανδία που η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράλληλα ανέφερε ότι όσο ο ιός μεταλλάσσεται, τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα τα διάφορα events να συμβούν εκεί.

Τέλος ο Gabe Newell ρωτήθηκε για το Half-Life 3, ή ακριβέστερα το γιατί δεν το έχει ανακοινώσει. Όπως είπε ο ίδιος, η εταιρεία έχει πολλά παιχνίδια υπό ανάπτυξη τα οποία πρόκειται να ανακοινώσει, και η πρόσφατη επιτυχία του Half-Life Alyx έδωσε μια μεγάλη ώθηση στη ψυχολογία όλης της ομάδας. Πρόσθεσε ότι έπαιξε ο ίδιος το Cyberpunk 2077 και το απόλαυσε, ενώ δεν μπορεί παρά να δείξει συμπάθεια για τους devs του.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Mία Porsche Taycan 4s γίνεται πραγματικό έργο τέχνης

Intel: Πρόστιμο $2 δις για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων πατέντας

Lola Bunny: Γιατί η αλλαγή στην εμφάνιση της κρίθηκε απαραίτητη;

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers