Το πρώτο demo του Resident Evil Village με τίτλο Maiden είναι εδώ

Το Maiden, το πρώτο demo του Resident Evil Village κυκλοφόρησε για PlayStation 5. Αυτή τη στιγμή η πρόσβαση σε αυτό είναι λίγο δύσκολη, καθώς το PSN Store δυσκολεύεται λόγω της ζήτησης. Ωστόσο, με λίγη υπομονή λογικά θα καταφέρετε να πάρετε την πρώτη σας γεύση από το επερχόμενο Resident Evil.

Το Maiden δεν αποτελεί τμήμα του Resident Evil Village. Αντ’ αυτού, είναι μια αυτοτελής ιστορία, στην οποία μέσω της ομώνυμης πρωταγωνίστριας μπορείτε να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε το κάστρο στο οποίο διαδραματίζεται το νέο Resident Evil. Στο demo δεν υπάρχει combat, καθώς ουσιαστικά αποτελεί μια επίδειξη του πόσο τρομακτικό θα είναι το παιχνίδι.

Ο παραγωγός του νέου Resident Evil, Pete Fabiano, ανέφερε στα πλαίσια της τελευταίας επίδειξης του παιχνιδιού, τα εξής: “Ελπίζουμε να δώσουμε στους παίκτες την πραγματική αίσθηση των γραφικών και του ήχου, στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν τη Maiden έξω από το κάστρο”.

Το demo εκμεταλλεύεται τις τεχνολογίες που προσφέρει το PlayStation 5, καθώς διαθέτει ray tracing και υποστήριξη 3D Audio. Αν μη τι άλλο, αυτά συντελούν στο να βελτιωθεί αισθητά η εμπειρία που προσφέρει ένα horror. Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου για PS5 Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και PC, ενώ διάφορες special editions είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Κυκλοφόρησαν τα νέα παιχνίδια του PlayStation Now

Η Volkswagen σχεδιάζει να εντάξει τα ID.1 και ID.2 στην ηλεκτρική της γκάμα

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers