Μια πρώτη ματιά στο νέο DLC του Civilization VI: Vietnam & Kublai Khan Pack

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ανακοινώθηκε το πέμπτο DLC για το Civilization VI – New Frontier Pass – the Vietnam & Kublai Khan Pack – το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου. Σήμερα θα δούμε περιληπτικά το Bà Triệu του Vietnam. Μπορούμε να πούμε πολλά για αυτό, αλλά τα σημαντικότερα ίσως είναι τα εξής:

Η Bà Triệu, επίσης γνωστή ως Triệu Thị Trinh ή Lady Triệu, πολέμησε ενάντια στην κατοχή του βόρειου Vietnam από το Βασίλειο του Wu στις αρχές της δεκαετίας του 200 μ.Χ. Φορούσε λαμπερή χρυσή πανοπλία, είχε ένα σπαθί σε κάθε χέρι και η ανδρεία της στο πεδίο της μάχης και η στολή της κέρδισαν τον τίτλο «Η κυρία Στρατηγός ντυμένη με χρυσή ρόμπα».

Η μοναδική ικανότητα του “Nine Dragon River Delta” του Vietnam καθιστά όλες τις περιοχές ειδικής γης οικοδομήσιμες μόνο σε πλακίδια Rainforest, Marsh ή Woods. Τα κτίρια σε κάθε τύπο πλακιδίου λαμβάνουν επιπλέον Science, Production ή Culture. Αυτή η ικανότητα επιτρέπει επίσης το Woods να φυτευτεί με το πολιτικό μεσαιωνικό Faires.

Η Bà Triệu έχει την ειδική ικανότητα “Drive Out the Aggressors”, παρέχοντας πρόσθετη δύναμη μάχης για μονάδες που αγωνίζονται σε πλακίδια Rainforest, Marsh ή Woods. Αυτό το bonus αυξάνεται περισσότερο για πλακίδια που ανήκουν στο Vietnam. Ξεκινώντας μια παρτίδα στα προαναφερθέντα παρέχει επίσης μια πρόσθετη κίνηση, η οποία αυξάνεται για τα πλακίδια που ανήκουν στον παίκτη.

Το νέο DLC του Civilization VI θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου στα 8,99€, ενώ μπορεί κανείς να το αποκτήσει και μέσω του New Frontier Pass στα 39,99€.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Broadchurch: Αποσύρεται σύντομα από το Netflix η βρετανική σειρά

Έπεσε η σύνδεση του πρωθυπουργού όσο μιλούσε για την «εξαιρετική συνδεσιμότητα» της Ελλάδας

Το God Of War μεταξύ των ports για PC σύμφωνα με Leaker

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers