Η Tencent απέκτησε πλειοψηφικό πακέτο της Klei Entertainment

Η Tencent απέκτησε ένα πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Klei Entertainment, της εταιρείας που έχει αναπτύξει παιχνίδια όπως το Don’t Starve και το Mark of the Ninja. Ο ιδρυτής της Klei Entertainment ανακοίνωσε τα νέα στα forums του studio, υπογραμμίζοντας ότι κομμάτι της συμφωνίας ήταν να διατηρήσει αυτονομία στο δημιουργικό και στο επιχειρηματικό κομμάτι.

Όσο αφορά στις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν, ο Jamie Cheng ανέφερε ότι υπάρχουν μερικές βαρετές λογιστικής φύσεως αλλαγές, καθώς και ότι θα παραμείνει ο ίδιος επικεφαλής του studio, χωρίς να υπάρξουν αλλαγές στο προσωπικό, στα projects και τις άλλες λειτουργίες. Ο Cheng αναφέρει ακόμα ότι η απόφαση της εξαγοράς από την Tencent θα βοηθήσει την Klei Entertainment να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, δηλαδή “να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες που κανένας άλλος δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει”.

Η Tencent έχει επενδύσει σε πολλές εταιρείες, με κάποια από τα πιο γνωστά παιχνίδια που βρίσκονται υπό την αιγίδα της να είναι μεταξύ άλλων τα:Path of Exile, League of Legends, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Clash of Clans και Fortnite. Η εταιρεία έχει βοηθήσει την Klei να διανείμει τα παιχνίδια της στην Κίνα, το 2016. Μάλιστα, το Don’t Starve Together ήταν το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα WeGame της Tencent.

Αυτά κατέστησαν την απόφαση πιο εύκολη για τη διοίκηση της Klei, αφού θεώρησαν ότι η Tencent είναι η μοναδική εταιρεία που θα μπορούσε να τους προσφέρει το επίπεδο αυτονομίας που απαιτούν. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Klei Entertainment, με τίτλο Griftlands αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για PC σε Early Access και αναμένεται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch μέσα στο έτος.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το demo του Outriders δεν θα έχει κανένα χρονικό όριο για τους χρήστες

Κυκλοφόρησε επίσημα ο τίτλος της νέας ταινίας του Ανθρώπου Αράχνη

Πρώτες εικόνες από την web έκδοση του Microsoft xCloud

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers