ΦΗΜΗ – Ετοιμάζονται remasters των Grand Theft Auto III, VC και SA

H Rockstar γενικά ποτέ δεν ενδιαφερόταν και πολύ να αναβιώσει παλιά της παιχνίδια, παρά τις παρακλήσεις και το ενδιαφέρον από τους fans. Βέβαια, φαίνεται αυτό να αλλάζει, αφού κάποιες ενδείξεις σε διάφορα forums του Grand Theft Auto δείχνουν να αναφέρονται σε αυτά τα παιχνίδια και να θίγουν το θέμα του remaster.

Πριν πούμε το οτιδήποτε πάνω στην φημολογία, πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα αυτά είναι αρκετά ύποπτα, και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποιου είδους σύμπτωση ή ακόμα και κάποιου είδους αστείο. Παρ’ όλα αυτά αξίζει μια αναφορά, αφού το να συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πολύ καλά νέα, ειδικά με την τάση της Rockstar να μην θέλει να αποχωριστεί το GTA V.

Όπως εξηγεί το GTABase, ο χρήστης του GTA Forums και γνώστης των GTA Mach1bud έγραψε, σε ένα φαινομενικά άσχετο θέμα ότι “πήρε νέο φορτηγάκι με νέο κινητήρα, και θα έχει σύντομα ένα trailer”, αναφερόμενος προφανώς σε κάποια νέα μηχανή γραφικών. Στη συνέχεια μάλιστα, ανέφερε ότι όχι μόνο αυτό μπήκε εκεί επίτηδες, αλλά και στην όλη συζήτηση μπήκαν tags “GTA III”, “GTA VC” και “GTA SA”.

Παράλληλα ένας admin του GTA Forums ανέβασε μια φωτογραφία με 3 Shark Cards, όπου στον κωδικό φαίνονται τέσσερις χρονολογίες, εκ των οποίων οι τρεις είναι τα 2001, 2002 και 2004, τα έτη δηλαδή που κυκλοφόρησαν τα GTA III, Vice City και San Andreas αντίστοιχα.

Παράλληλα, να αναφέρουμε τέλος ότι το 2021 είναι η 20η επέτειος του GTA III, του πρώτου 3D τίτλου της σειράς Grand Theft Auto. Επομένως μπορεί η Rockstar να ήταν εναντίον των remasters, αλλά φέτος ειδικά θα έβγαζε νόημα αν κυκλοφορούσε ένα. Βέβαια, πρέπει να ξανααναφέρουμε ότι όλα αυτά είναι φήμες και θα μπορούσαν κάλλιστα να μην ισχύουν.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Gran Turismo 7 θα επιστρέψει στις ρίζες της σειράς

Οι fans του Resident Evil μαζεύουν χρήματα στη μνήμη της Jeanette Maus

Volkswagen ID.3: Ξεκινά επισήμως η παραγωγή του νέου EV

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers