Το Forged in the Barrens είναι το νέο expansion του Hearthstone

Στο νέο expansion του Hearthstone οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε για άλλη μια φορά στην χώρα των Trolls, αλλά αυτή τη φορά στο The Barrens. Το Forged in The Barrens θα κυκλοφορήσει φέτος την άνοιξη.

Η ανακοίνωση εισήγαγε και το keyword “Frenzy” για τα Minions, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι δίνουν ένα τυχαίο effect την πρώτη φορά που επιβιώνουν από damage. Μπορεί να επιτεθούν έναν τυχαίο αντίπαλο, να δώσουν κάποιο spell στον παίκτη ή να χτυπήσουν όλα τα αντίπαλα minions.

Επίσης εισάγονται τα Spell Schools, τα οποία μπορούν να ενεργοποιήσουν synergies με κάποια στοιχεία, όπου για παράδειγμα ο Spirit Healer θα δίνει δύο health σε κάποιο critter όταν ο παίκτης ενεργοποιήσει ένα Holy Spell.

Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν και διάφορες νέες κάρτες, όπως οι εικονιζόμενες παρακάτω.

Έχοντας πλέον μπει στη χρονιά του Gryphon η Blizzard ανακοίνωσε ότι έχει ένα έτοιμο roadmap για το νέο χρόνο, με σημαντικότερο το νέο Mode, το Hearthstone Mercenaries, το οποίο θα εισάγει στοιχεία RPG και στρατηγικής στο παιχνίδι. Εκεί οι παίκτες θα συλλέγουν διάφορους mercenaries που έχουν εμφανιστεί στο παιχνίδι, όπως η Sylvanas Windrunner αλλά και διάφορους νέους, και σταδιακά με τις μάχες ο κάθε mercenary θα αποκτά XP και θα εξελίσσει τις μοναδικές του ικανότητες.

Τα νέα για το Hearthstone ανακοινώθηκαν νωρίτερα το πρωί στο Blizzconline 2021.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η Volkswagen μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο κάμπριο EV

Apps και Στοίχημα: Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps και γιατί

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers