Το Blizzard Arcade Collection κυκλοφορεί από σήμερα σε PS4 και PS5

Η Blizzard Entertainment για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει τρεις από τους αρχικούς της τίτλους, όταν ακόμα η εταιρεία λεγόταν Silicon&Synapse. Το Blizzard Arcade Collection θα περιλαμβάνει 3 παιχνίδια από τις πρώτες μέρες της εταιρείας, τα The Lost Vikings, Rock N Roll Racing και Blackthorne.

Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν για το PS4 και θα είναι διαθέσιμα στο PS5 μέσω backwards compatibility, ενώ θα έχουν μοντέρνα στοιχεία όπως rewind και save, τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα τότε. Τα παιχνίδια θα είναι για ένα σύντομο διάστημα διαθέσιμα και ως κομμάτι του Blizzard 30-Year-Anniversary, όπου και θα δίνονται διάφορα in-game αντικείμενα για τα Overwatch και το Diablo III.

Και τα τρία παιχνίδια θα διαθέτουν multiplayer έτσι ώστε ο παίκτης να μπορεί να τα απολαύσει με τους φίλους του μαζί με διάφορα άλλα επιπλέον modes ειδικά για την περίσταση.

Αναφορικά μόνο να πούμε ότι στο The Lost Vikings οι παίκτες χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους συνεργατικά για να μπορέσουν να λύσουν διάφορα puzzles και να ξεφύγουν από τον Tomator που θέλει να τους αιχμαλωτίσει. Στο Rock N Roll Racing οι παίκτες διαλέγουν ο καθένας το δικό του όχημα με το ξεχωριστό οπλοστάσιο και προσπαθούν να καταστρέψουν τον ανταγωνισμό και να επιβιώσουν σε μια πίστα γεμάτη παγίδες. Τέλος, στο Blackthorne ο παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει την εξυπνάδα και ην δύναμή του σε έναν εξωγήινο κόσμο γεμάτο τέρατα, σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει τους δικούς του.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε game μπορείτε να βρείτε και στο επίσημο bolg του PlayStation.

Το Blizzard Arcade Collection ανακοινώθηκε νωρίτερα το πρωί στο Blizzconline 2021.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

History

Το PlayStation 2 κυκλοφόρησε σαν σήμερα πριν 21 χρόνια

Η Square Enix φαίνεται να ετοιμάζει νέα remakes

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers