Crash Bandicoot 4: It’s (was) About Time για το Nintendo Switch

Η Activision συνεχίζει να δείχνει την αγάπη της για το υβρίδιο της Nintendo αυτή τη φορά με το Crash Bandicoot 4: It’s About Time, παιχνίδι που κυκλοφόρησε πέρσι για τα PS4 και Xbox One.

Από το trailer γίνονται αισθητές οι αλλαγές που έχουν γίνει ώστε να μπορεί το παιχνίδι να αποδώσει άριστα στην κονσόλα της Nintendo. Μπορούμε να δούμε ότι τα μοντέλα των χαρακτήρων και αρκετά assets έχουν δουλευτεί από την αρχή σχεδόν, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο απλά. Χάρη σε αυτό μπορούμε να έχουμε υψηλή ανάλυση πράγμα που σε παλαιότερα ports παιχνιδιών της Activision γινόταν ακριβώς το αντίθετο, θυσιάζαμε δηλαδή την ανάλυση για να παραμείνουν τα γραφικά σχεδόν ίδια. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει ανησυχία σχετικά με το αν μιλάμε για δύο διαφορετικά παιχνίδια, αφού η εμπειρία που θα έχουν οι παίκτες των ανώτερων σε γραφικά εκδόσεων, θα είναι ως επί τω πλείστον ίδια με αυτή που θα επιλέξουν οι κάτοχοι του Switch.

Είναι ήδη επιβεβαιωμένο ότι το παιχνίδι θα τρέχει στα 720p σε handheld mode, και στα 1080p όταν το βάζουμε στο dock, ενώ και στις δύο περιπτώσεις θα έχουμε 30 FPS σταθερά. Φυσικά αυτό αποτελεί πολύ καλό νέο καθώς σε προηγούμενες περιπτώσεις όπως το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy το παιχνίδι άλλαζε την ανάλυση ανάλογα με το τι γινόταν στην οθόνη μεταξύ 480 και 720p, ακόμα και όταν η κονσόλα ήταν συνδεδεμένη με την τηλεόραση, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να κάνουν παράπονα ότι το παιχνίδι φαινόταν θολό κατά διαστήματα, ειδικά στο handheld mode.

Γνωρίζοντας όλα αυτά, περιμένουμε το παιχνίδι να αποσπάσει παρόμοιες κριτικές με αυτές που απέσπασε η πρώτη έκδοση για τις κονσόλες της Sony και της Microsoft, οι οποίες ήταν εξαιρετικές, 85 και 83 αντίστοιχα στο metacritic. Η τιμή του υπολογίζεται κάπου στα 40 ευρώ, αρκετά φυσιολογική κρίνοντας από το ότι και στις υπόλοιπες κονσόλες ακόμα και σήμερα δύσκολα θα το βρείτε κάτω από αυτά τα χρήματα.

Σας παραθέτουμε το trailer του Crash Bandicoot 4, περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι θα βρείτε στην του.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να δείτε το αναλυτικό review που έχει γίνει στο site μας.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ανακοινώθηκε το πρόσθετο περιεχόμενο του Nier Replicant

Apple Event

Ανακοινώθηκε το νέο Apple TV 4K μαζί με το ειδικό τηλεχειριστήριο

Μετά από 31 ημέρες streaming, ο Ludwig έσπασε το ρεκόρ του Ninja

FIND US ON