Οι δημιουργοί του Ghost of Tsushima βραβεύτηκαν από το ομώνυμο νησί

Το Ghost of Tsushima ήταν ένα αν μη τι άλλο επιτυχημένο παιχνίδι, το οποίο κατάφερε να δείξει με έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο το νησί Tsushima της Ιαπωνίας και το περιβάλλον του. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, μια επιτροπή από το νησί ανακοίνωσε ότι ο Game Director και ο Creative Director θα οριστούν ως μόνιμοι πρεσβευτές του τουρισμού στο νησί.

ghost of tsushima

Στους Nate Fox και Jason Connell αντίστοιχα θα δοθεί ένας έπαινος και ένα γράμμα που θα δείχνει την εκτίμηση των κατοίκων, όλα μέσω μιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί για την πανδημία. Ακόμα, η πόλη δηλώνει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με την Sony για να δημιουργήσει μια τουριστική καμπάνια βασισμένη στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Hiroki Hitakatsu, η βράβευση γίνεται επειδή οι δύο devs του Ghost of Tsushima έκαναν το όνομα του νησιού παγκόσμια γνωστό και πόσο μάλλον μια ιστορική περίοδο που ήταν άγνωστη από πολλούς Ιάπωνες.

Ο ρόλος του πρεσβευτή θα ακολουθεί τους δύο άντρες μέχρις ότου οι ίδιοι να μην το επιθυμούν πλέον. Πάντως ο δήμαρχος κάλεσε τους ίδιους, όπως και όλη την ομάδα της Sucker Punch για να επισκεφτούν το νησί όταν δεν θα υπάρχουν περιορισμοί, “για να το αγαπήσουν ακόμα περισσότερο”.

Διαβάστε επίσης: Falcon & the Winter Soldier: Νέο teaser για τη σειρά του Disney+

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Apple Event

Apple AirTag: Μια συσκευή που ζητούσαν χρόνια τώρα οι φίλοι της Apple

Θα δούμε τον Evan Peters στο ρόλο του Ace Ventura;

FIND US ON