Ήδη πωλούνται μεταχειρισμένες NVIDIA GeForce RTX 3060

Η επερχόμενη mid-range κάρτα γραφικών της Nvidia έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της σε καταστήματα μεταχειρισμένων προϊόντων, στη Λευκορωσία. Καλά διαβάσατε, υπάρχουν RTX 3060 που πωλούνται ως μεταχειρισμένες, ενώ το μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ουσιαστικά οι κάρτες πωλούνται σε όλο τον κόσμο από τα καταστήματα πριν τη λήξη του embargo.

Πρακτικά, οι κάρτες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή είναι άχρηστες για gaming, λόγω της απουσίας drivers. Η ίδια αιτία, ωστόσο, τις καθιστά χρήσιμες για mining, αφού η Nvidia ανακοίνωσε ότι μέσω driver θα περιορίσει τις επιδόσεις της κάρτας σε αυτόν τον τομέα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει άτομο που πουλά τρεις Gigabyte GeForce RTX 3060 Eagle OC, στα $1080. Την καθεμία…

RTX 3060 μεταχειρισμένες Στην περιγραφή αναφέρεται ότι μια από τις τρεις κάρτες έχει ανοιχθεί για έλεγχο. Ένα πιθανό σενάριο είναι το συγκεκριμένο άτομο να δοκίμασε την κάρτα και να μην ικανοποιήθηκε από τις επιδόσεις της. Και έτσι αποφάσισε να ξεφορτωθεί και τις τρεις. Ωστόσο, με τις τιμές που έχουν αυτή τη στιγμή τα κρυπτονομίσματα, η RTX 3060 είναι σε θέση να κάνει mining σε κερδοφόρα επίπεδα, παρά τον περιορισμό στις επιδόσεις της.

Οπότε στην περίπτωσή μας μιλάμε είτε για άτομο που τις ήθελε για mining και δεν ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα, είτε απλά για έναν scalper, από τους οποίους έχουμε χορτάσει είναι η αλήθεια. Οι φωτογραφίες που έχουμε δείχνουν τους σειριακούς αριθμούς, οπότε ο διανομέας/μεταπωλητής που πούλησε τις εν λόγω κάρτες μπορεί να εντοπιστεί από τη Gigabyte.

Υπενθυμίζουμε ότι παρότι υπάρχουν σε αφθονία ως μεταχειρισμένες, οι RTX 3060 θα κυκλοφορήσουν στις 25 Φεβρουαρίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Έπεσε η σύνδεση του πρωθυπουργού όσο μιλούσε για την «εξαιρετική συνδεσιμότητα» της Ελλάδας

Intel: Πρόστιμο $2 δις για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων πατέντας

Star Trek: Νέα ταινία από τη σεναριογράφο του Star Trek: Discovery

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers