Διέρρευσαν πληροφορίες για το Intel Rocket Lake Core i7/Core i9 Lineup

Μέσω ανώνυμων πηγών του Wccftech έχουμε πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Intel Rocket Lake Core i7/Core i9 Lineup. Χάρεις αυτού έχουμε πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές της επερχόμενης οικογένειας Core i9 και Core i7 Rocket Lake. Πλέον η Intel θα παρέχει PCIe 4.0 και αύξηση του IPC, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ανταγωνιστεί την AMD ισάξια.

Σύμφωνα να παρακάτω χαρακτηριστικά μπορούμε να πούμε πως η Intel θα ασκήσει σημαντική πίεση στην AMD, με κάποιους να κάνουν αναφορά ακόμα και για την κατάκτηση της κορυφής.

Όπως βλέπετε η Intel σκοπεύει να ανακοινώσει 10 μοντέλα, όμως αυτό δεν είναι σίγουρο όπως και τα χαρακτηριστικά τους. Η λίστα που βλέπουμε δεν είναι η τελική που σημαίνει πως ίσως υπάρξουν αλλαγές μέχρι να ανακοινωθούν/κυκλοφορήσουν επίσημα.

Intel Rocket Lake

Όπως βλέπουμε ο Intel Core i9 11900K είναι αυτός που κλέβει την παράσταση με single-core boost στα 5.3 GHz και all-core στα 4.8 GHz. Βέβαια υπάρχουν και άλλα μοντέλα. Επίσης παρατηρούμε πως οι i7 θα έρθουν με single-core boost στα 5 GHz και all-core στα 4.6 GHz. Όσο για τα TDP όπως βλέπουμε κυμαίνονται από 35 έως 125 ανάλογα και με τις προτιμήσεις.

Για να είμαστε ειλικρινείς, με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει, αναμένουμε ότι η Intel Rocket Lake Core i7 θα έχει ελαφρώς χειρότερη απόδοση από τις Zen 3 προτάσεις της AMD.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Αποκαλύφθηκε ο αρχικός τίτλος του Batman v Superman

Resident Evil Showcase: Αποκαλύφθηκαν πληροφορίες για το demo του Resident Evil Village

Ο Alfred Molina είναι επίσημα στο cast του Spider-Man: No Way Home

FIND US ON