Η σειρά AMD Ryzen Threadripper 5000 έρχεται στον Αύγουστο

Νέες αναφορές που ήρθαν στην επιφάνεια μας ενημερώνουν πως θα έχουμε νέα γενιά επεξεργαστών Ryzen Threadripper από την AMD, κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του έτους. Πρόκειται για τους Ryzen Threadripper 5000 που έχουν την κωδική ονομασία “Chagall” και θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Η AMD δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τους νέους Threadripper 5000, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν εργάζεται πάνω σε αυτούς. Οι νέοι επεξεργαστές αναμένεται να είναι συμβατοί με τις μητρικές TRX40, με τους κατασκευαστές να περιμένουν ακόμα την κυκλοφορία της αναβάθμισης AGESA, που θα εισάγει την υποστήριξη για τους επερχόμενους Threadripper. Τα νέα για την κυκλοφορία τον Αύγουστο προέρχονται από τον leaker .

Η AMD φέρεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την ανάπτυξη των νέων Threadripper, καθώς τα δείγματα που έχουν παραχθεί έχουν κατώτερες επιδόσεις από αυτές των επεξεργαστών της σειράς Ryzen 5000. Αυτό σημαίνει ενδεχομένως ότι έχει αρκετά θέματα να αντιμετωπίσει, αφού οι Threadripper είναι θεωρητικά αλλά και πρακτικά τα hign-end προϊόντα της και θα έπρεπε να αφήνουν πίσω τους κατά πολύ τους απλούς Ryzen. Η εταιρεία θα πρέπει να προβεί σε τροποποιήσεις προτού μιλήσει για τη νέα της πλατφόρμα με τους συνεργάτες της και το διάστημα μέχρι τον Αύγουστο φαντάζει μικρό.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το νέο επταθέσιο Volkswagen ID.6 είναι διαθέσιμο, αλλά μόνο στη Κίνα

Αποκαλύφθηκαν τα Audi Q4 E-Tron και Q4 Sportback E-Tron

Νέο update στο PlayStation 5 φέρνει βελτιώσεις στο HDR και υποστήριξη 120Hz

FIND US ON