Η Gigabyte “προτείνει” διαγώνια τοποθέτηση της GPU

Ο προσανατολισμός της κάρτας γραφικών παίζει σημαντικό ρόλο στην ψύξη αλλά και στην αισθητική της. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα. Η Gigabyte μπορεί να έχει καταλήξει σε μια πιθανή λύση των προβλημάτων που προκαλεί η κλασική οριζόντια ή κάθετη τοποθέτηση των καρτών γραφικών. Η νέα διαγώνια GPU κυκλοφόρησε από τον Ισπανικό λογαριασμό της AORUS στο .

Ανά τα χρόνια υπάρχουν “διαμάχες” σχετικά με το ποια θέση είναι καλύτερη, οριζόντια ή κάθετη. Η Gigabyte ήρθε να μας προτείνει μια διαγώνια τοποθέτηση, κάτι ενδιάμεσο, βάζοντας τέλος σε αυτή τη διαμάχη.

Έχοντας την κάρτα μας τοποθετημένη με τον κλασικό τρόπο ουσιαστικά “πνίγουμε” τη ροή αέρα προς την GPU γιατί αυτή είναι κοντά στο side panel. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί και όταν έχουμε κάθετη τοποθέτηση, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος και έτσι η ροή του αέρα είναι μικρή. Και στις 2 περιπτώσεις η Gigabyte πιστεύει επίσης πως αυτές οι τοποθετήσεις δεν είναι και οι καλύτερες αισθητικά, καθώς δε βλέπουμε την “ομορφιά” της εκάστοτε κάρτας.

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, η νέα GPU της Gigabyte είναι τοποθετημένη διαγώνια δείχνοντάς μας το σχεδιασμό και τους ανεμιστήρες της. Φαίνεται να έχει δύο μεγάλες ψύκτρες συνδεδεμένες μέσω σωλήνων θερμότητας από χαλκό. Οι θύρες είναι εμφανέστατες.

Δεν πρόκειται για τελικό προϊόν, όμως πρακτικά δε φαίνεται να λύνει κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα που μπορεί να φανεί δύσκολη και στην τοποθέτηση. Περιμένουμε το τελικό προϊόν για να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της πρωτοπορίας.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Πασχαλινές προσφορές παιχνιδιών από τις εταιρείες Focus και Sold Out

Helen McCrory: Απεβίωσε η διάσημη ηθοποιός των Peaky Blinders

Το νέο επταθέσιο Volkswagen ID.6 είναι διαθέσιμο, αλλά μόνο στη Κίνα

FIND US ON