Ζητούνται άτομα για να διαχειρίζονται τις αναφορές κατά του Elon Musk

Ο Elon Musk ως γνωστόν είναι αρκετά ενεργός στα Social Media. Συγκεκριμένα, στο Twitter μας μιλάει για τα σχέδιά του ή σχολιάζει καταστάσεις που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Ο CEO της Tesla γενικά ασχολείται με διάφορους τομείς της τεχνολογίας και όχι μόνο. Σε μερικές περιπτώσεις, οι απόψεις ή τα σχόλιά του δέχονται αρνητικά μηνύματα και αναφορές από το κοινό. Όπως καταλαβαίνετε, ο Elon Musk είναι πασίγνωστος, με αποτέλεσμα τα αρνητικά σχόλια και οι αναφορές να είναι αρκετές.

Οι καταγγελίες που δέχεται είναι τόσες πολλές που αναγκάζουν την Tesla να προσλάβει άτομα έτσι ώστε να τις διαχειρίζονται. Όπως η εταιρεία προσφέρει μια εργασία πλήρους απασχόλησης εξ αποστάσεως στην οποία μεταξύ άλλων καθηκόντων, οι εργαζόμενοι πρέπει να χειρίζονται τις καταγγελίες που δέχεται στο Twitter ο εργοδότης τους.

Μεταξύ των τυπικών αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης θέσης εργασίας υπάρχει και η επίλυση ή η ανακατεύθυνση των παραπόνων και η αντιμετώπιση των αναφορών στα κοινωνικά μέσα που απευθύνονται στο Διευθύνοντα Σύμβουλο με κακή πρόθεση.

Ο Elon Musk απαντάει συχνά στις αναφορές που γίνονται στις δημοσιεύσεις του, όμως από ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να τα “καταφέρει” μόνος του. Όμως, φαίνεται πως θέλει να ηρεμίσει όλους τους καταναλωτές που πιθανόν έχουν ανησυχίες, καλές ή κακές.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας .

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ο Hennessey αναβαθμίζει την McLaren 765LT στους 1000 ίππους

Η Samsung αναπτύσσει smartwatch με λειτουργικό WearOS

Η Epic Games αγόρασε την εταιρεία πίσω από το Fall Guys

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers