H Tesla κατηγορεί μηχανικό ότι κλέβει λογισμικό της εταιρείας

Σύμφωνα με την , η Tesla κατηγορεί έναν μηχανικό της ότι κλέβει λογισμικό της. Όπως αναφέρει και η Electrek, η Tesla μήνυσε τον μηχανικό της Alex Khatilov λέγοντας πως υποκλέβει/αντιγράφει χιλιάδες αρχεία σεναρίων που σχετίζονται με το Warp Drive. Για όσους δεν γνωρίζουν το Warp Drive χρησιμοποιείται για αυτοματοποίηση συναλλαγών και άλλων συστημάτων που χρησιμοποιούνται.

Συγκεκριμένα ο Khalitov αντίγραφε τα αρχεία στον λογαριασμό του στο Dropbox, ενώ διέγραψε τα αρχεία και την εφαρμογή πριν την “ανάκριση” της εταιρείας. Δυστυχώς η συγκεκριμένη πράξη είναι δύσκολο να επαληθευτεί καθώς ο μηχανικός δούλευε από το σπίτι του λόγω της κατάστασης. Για να τα “μπαλώσει” ο Alex Khatilov είπε πως τα αρχεία ξεχάστηκαν μέσα στον λογαριασμό του, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Η ίδια η Tesla δεν μας έχει ανακοινώσει τα πάντα σχετικά με αυτό το ζήτημα, όμως ίσως μοιραστεί περισσότερα στο μέλλον. Πάντως δεν πιστεύει πως υπάρχει συνεργός. Υπάρχουν επίσης, πιθανότητες όλα αυτά να μην συνέβησαν και ο Alex όντως να ξέχασε τα αρχεία στον λογαριασμό του.

Οι αλήθεια είναι πως έχουν γίνει παρόμοιες αναφορές και κατηγορίες για υποκλοπές λογισμικού της εταιρείας. Υπήρχαν εργαζόμενοι που “έκλεβαν” το λογισμικό της Tesla όμως εν τέλει πιάστηκαν.

Τι είναι αυτό που όλοι θέλουν να κλέψουν από την Tesla;

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

History

Το PlayStation 2 κυκλοφόρησε σαν σήμερα πριν 21 χρόνια

AOC V4 Series: Έρχονται 4 νέα μοντέλα οθονών με IPS panels

Η Nakom κατηγορείται για πώληση κλεμμένου αντιγράφου του Sinking City

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers