ΕΠΙΣΗΜΟ: Θα συνεχιστεί η σειρά Galaxy Note σύμφωνα με τη Samsung

Εδώ και κάποιο καιρό ακούμε για το τέλος της Galaxy Note από την Samsung, με την εταιρεία αλλά και άλλες πηγές να δίνουν ενδείξεις, όπως για παράδειγμα η υποστήριξη του S-Pen στο Galaxy S21 Ultra, για το τέλος της premium σειράς της κορεάτικης εταιρείας.

Ωστόσο, είχαμε αναφέρει και την πιθανότητα να μην ισχύσει αυτό και να δούμε τη σειρά με νέο μοντέλο και στο 2021. Πράγματι, η Samsung επιβεβαίωσε τη συνέχεια των Galaxy Notes και μάλιστα δεν υπάρχει χρονική αναφορά. Αυτό σημαίνει ότι ίσως συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Σύμφωνα με αναφορά από την κορεάτικη σελίδα Yonhap News, η Samsung αναπτύσσει και ετοιμάζει την επόμενη σειρά για να έρθει το 2021. Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο υπεύθυνος για το κομμάτι των smartphones της εταιρείας TM Roh, ανέφερε την υποστήριξη γραφίδας στο Galaxy S21 Ultra, κάτι που μας έκανε όλους να σκεφτούμε ότι δε θα συνεχιστεί η σειρά  Note. Ωστόσο, ένα εκ των ισχυρών στελεχών της Samsung είπε ότι “το μήνυμα του Roh παρερμηνεύτηκε και δε σημαίνει ότι η σειρά Galaxy Note δε θα συνεχίσει.”

Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε και άλλη μία τουλάχιστον συσκευή της σειράς Galaxy Note, που είναι πιθανό ότι θα ανακοινωθεί μαζί με τη σειρά Galaxy S21. Μένει να δούμε πώς θα πράξει η εταιρεία και αν θα δούμε νέα σειρά, τι χαρακτηριστικά θα φέρει αυτή.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Post-credits scene του WandaVision ίσως υποδεικνύει την επιστροφή ενός κακού

Το God Of War μεταξύ των ports για PC σύμφωνα με Leaker

Η Volkswagen μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο κάμπριο EV

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers