Το teardown του Galaxy S21 5G δεν άφησε καλές εντυπώσεις

Οι περισσότερες, αν όχι όλες, καινούριες συσκευές περνάνε από την διαδικασία του teardown. Αυτή η διαδικασία γίνεται από ειδικούς έτσι ώστε να ελεγχθεί το εσωτερικό των συσκευών. Το teardown του Galaxy S21 μας αποκάλυψε πολλά κοινά με τον προκάτοχο του, κάτι που δεν είναι καλό. Μέσω “του ανοίγματος” του Galaxy S21 παρατηρήθηκε πως η συσκευή διαθέτει αρκετό πλαστικό υλικό στο εσωτερικό της.

Στις εσωτερικές διαφορές των Galaxy S21 και Galaxy S20 παρατηρούμε πως στο φετινό μοντέλο το καλώδιο της οθόνης είναι πλήρως αφαιρούμενο. Αυτό έγινε προφανώς για να διευκολυνθεί η διαδικασία αλλαγής οθόνης.

Galaxy S20 teardown
Galaxy S20 teardown

Όσο εύκολη είναι η αφαίρεση οθόνης τόσο πιο δύσκολη γίνεται αλλαγή μπαταρίας και selfie κάμερας. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει την μπαταρία χωρίς pull tabs ως συνήθως. Από την άλλη η εμπρόσθια κάμερα έχει τοποθετηθεί πάνω στο frame, επηρεασμένο από το Galaxy Z Flip.

Όσο για το 5G, στο εσωτερικό βρέθηκαν δύο κεραίες mmWave 5G. H Samsung έχει τοποθετήσει αυτές τις κεραίες στο αριστερό αλλά και στο δεξί μέρος του Galaxy S21 5G. Δεν τίθεται τόσο μεγάλο θέμα γύρω από αυτό, όμως θεωρούνται αρκετές από μερικούς.

Στα ξένα μέσα η συγκεκριμένη είδηση κυκλοφορήσει με το φετινό teardown του Galaxy S21 αλλά και με το περσυνό αντίστοιχο βίντεο που είχε γίνει στο Galaxy S20 από τους . Αυτό γίνεται για να τονιστούν οι ελάχιστες διαφορές που υπάρχουν. Μπορείτε να δείτε και τα δύο βίντεο παρακάτω:

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Apps και Στοίχημα: Πόσο σημαντικά είναι τα mobile apps και γιατί

Το multiplayer του Watch Dogs Legion σε PC αναβάλλεται επ’ αόριστον

iPhone 13: Πλησιάζουμε στην εποχή των portless iPhone;

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers