Η LG μάλλον θα αποχωρήσει από την αγορά της κινητής τηλεφωνίας

Η αλήθεια είναι πως η LG δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στην αγορά κινητής τηλεφωνίας. Βλέπουμε την εταιρεία να ανθίζει σε άλλες αγορές όπως αυτή των τηλεοράσεων, όμως όχι πια στα smartphones. Τα οικονομικά του τμήματος έχουν παρουσιάσει πτώση, όπως και το μερίδιο στην αγορά. Όλη η αυτή η κακή κατάσταση μάλλον θα οδηγήσει τα “μεγάλα κεφάλια” της εταιρείας σε δύσκολες αποφάσεις.

Όπως διέρρευσε από κορεάτικα μέσα ενημέρωσης, ο CEO της εταιρείας έστειλε email στους υπαλλήλους του, τονίζοντας πως τα πάντα μπορεί να συμβούν στο μέλλον και ότι οι εξελίξεις θα επηρεάσουν το τμήμα. Το παρακάτω μήνυμα επιβεβαιώθηκε και από εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν έχει γίνει αναφορά για πώληση του τμήματος κινητής τηλεφωνίας.

Η LG έφτασε στο σημείο όπου πρέπει να λάβει την καλύτερη απόφαση, λαμβάνοντας υπόψιν το τρέχον αλλά και μελλοντικό ανταγωνισμό στον χώρο των smartphones. Για την ώρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και η κατεύθυνση της βιομηχανίας εξετάζεται με προσοχή.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε:

Το εσωτερικό e-mail ήταν απλά για να αντιμετωπίσει τις τοπικές φήμες και να ενημερώσει τους εργαζομένους πως δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του τμήματος, αλλά πως είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Συνοπτικά, η διοίκηση της LG Electronics είναι αποφασισμένη να πάρει οποιαδήποτε απόφαση για να επιλύσει τα προβλήματα του τμήματος τηλεφωνίας το 2021. Για την ώρα, τίποτα δεν είναι τελικό.

Όλα αυτά φαίνονται περίεργα την εποχή που η εταιρεία ετοιμάζει ένα Rollable smartphone. Βλέποντας τον ενθουσιασμό γύρω από αυτό το εγχείρημα της LG, δύσκολα πιστεύει κανείς πως θα “απομακρυνθεί” από την αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Κάποιες αναφορές μιλούν για άλλες εταιρείες που έχουν δείξει ενδιαφέρον στην αγορά του συγκεκριμένου τμήματος.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Νέες αναφορές δείχνουν το μέγεθος των προβλημάτων του Stadia

Porsche Taycan Cross Turismo: H επιτομή μεταξύ station wagon και SUV

Lola Bunny: Γιατί η αλλαγή στην εμφάνιση της κρίθηκε απαραίτητη;

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers