Υψηλότερες οι προπαραγγελίες των Galaxy S21 από τα προηγούμενα

Η κατάσταση της περσινής χρονιάς επηρέασε σημαντικά τις προπαραγγελίες και αγορές της σειράς Samsung Galaxy S20. Με παρόμοια κατάσταση φέτος, το 2021, φαίνεται πως οι προπαραγγελίες των Galaxy S21 είναι υψηλότερες από αυτές των προκάτοχων τους. Δε γνωρίζουμε ακριβώς νούμερα, όμως έχουν κυκλοφορήσει κάποια ποσοστά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κορεάτικα μέσα ενημέρωσης οι προπαραγγελίες των Galaxy S21 ξεπέρασαν αυτές των Galaxy S20 κατά 15 με 20% στην Νότια Κορέα. Ωστόσο, οι προπαραγγελίες από τοπικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν αυξηθεί σε σύγκριση με πέρυσι. Γνώστες του χώρου των κινητών ανέφεραν ότι η ζήτηση για “unlocked Galaxy S21” έχει τριπλασιαστεί σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα από τους καταναλωτές.

Όπως φαίνεται, η σχετικά πιο χαλαρή κατάσταση έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους καταναλωτές να προπαραγγείλουν κάποιο από τα τελευταία smartphones της εταιρείας. Η εταιρεία μοιάζει να κέρδισε και πάλι την εμπιστοσύνη περισσότερων καταναλωτών, ενώ τους έπεισε να προπαραγγείλουν τα νέα smartphones της λόγω των καινούριων τεχνολογιών. Διάφορες αναφορές δηλώνουν πως οι περισσότερες επιλογές στις χρωματικές εκδόσεις επηρέασαν και αυτές με τη σειρά τους θετικά στην αύξηση των προπαραγγελιών.

Η Counterpoint Research εκτιμά ότι οι πωλήσεις της σειράς Galaxy S21 θα είναι υψηλότερες από αυτές της σειράς Galaxy S20, αλλά δεν θα φτάσει τη δημοτικότητα της παλιάς σειράς Galaxy S10.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Luca: Η νέα ταινία της Pixar που μας ταξιδεύει στην Ιταλία

Αποκτήστε δωρεάν το Wargame: Red Dragon στο Epic Games Store

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers