Νέα προοπτική και διαθεσιμότητα για το S Pen της Samsung

Όταν ακούγαμε για S Pen, η σκέψη μας πήγαινε στη σειρά Galaxy Note της Samsung. Σηματοδοτούσε το κύριο χαρακτηριστικό απο την έναρξη της. Ωστόσο η Samsung άλλαξε τα σχέδια της και θα επεκτείνει δραστικά τη διαθεσιμότητα της.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy S, το Galaxy S21 Ultra προσφέρει υποστήριξη για το S Pen ως το στάνταρ. Ωστόσο, δεν υπάρχει ενσωματωμένη υποδοχή για τη δημοφιλή γραφίδα, επομένως οι πελάτες θα πρέπει να την αγοράσουν ξεχωριστά.

Η έκδοση που διατίθεται προς πώληση κατά την κυκλοφορία ανέρχεται στα $39,99 όσον αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες, ποσό που δεν είναι υψηλό, αλλά υπάρχει λόγος για αυτό. Η συγκεκριμένη γραφίδα στερείται ορισμένων σημαντικών χαρακτηριστικών και φαίνεται να απευθύνεται σε πελάτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη γραμμή Galaxy Note.

 

Διαφορές S Pen και S Pen Pro

Το βασικό S Pen προορίζεται για συγγραφή και σχεδίαση και επομένως είναι παρόμοιο όσον αφορά τις δυνατότητες με τον τύπο γραφίδας που περιλαμβάνεται σε smartphone χαμηλότερης τεχνολογίας. Αν ψάχνετε για πρόσθετες λειτουργίες, το S Pen Pro είναι αυτό που θα σας ταιριάξει.

Αντίθετα, το S Pen Pro της Samsung είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος απο το S Pen του Galaxy S21 Ultra και υποστηρίζει Bluetooth χαμηλής ενέργειας. Επιπλέον, επιτρέπει την χρήση με κίνηση και τη δυνατότητα ελέγχου του τηλεφώνου σας από οποιοδήποτε σημείο ενός δωματίου.

Το S Pen Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει “μέσα στο χρόνο” αλλά η τιμή του δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Επίσης κάτι που δεν είναι ακόμη σαφές, έχει να κάνει με το πως οι χρήστες θα φορτίζουν τη συσκευή αυτή. Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει ειδική υποδοχή για το S Pen στο τηλέφωνο ή μαγνητικές ακίδες. Πιθανόν με κάποια έξτρα θήκη όπως έχουμε ακούσει; Θα μάθουμε σύντομα.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

The Adam Project: Ο σεναριογράφος του αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες

Το God Of War μεταξύ των ports για PC σύμφωνα με Leaker

Το Disney Plus αφαιρεί το Peter Pan λόγω ρατσιστικών στερεοτύπων

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers