Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το OnePlus 9 Pro

Όσο περνάει ο καιρός τόσο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OnePlus 9 Pro έρχονται στο φως. Πρόσφατα, μάθαμε επιπλέον χαρακτηριστικά της επερχόμενης ναυαρχίδας της OnePlus. Το Tweet του μας δίνει πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό της συσκευής ενώ ξέρουμε πληροφορίες που αφορούν το “εξωτερικό” της μέσα από άλλον leaker. Ο Max ίσως δεν κατάφερε να λάβει κάποιες στοχευμένες πληροφορίες όμως πιστεύουμε ότι η παρακάτω πληροφορίες αφορούν το βασικό μοντέλο.

Στο εσωτερικό αναμένουμε τον ισχυρό Snapdragon 888 ενώ γίνεται θέμα και για τον κατώτερο Snapdragon 870 (με σημαντικές πιθανότητες). Αν τελικά επιλεχθεί ο δεύτερος τότε αναμένουμε χαμηλότερη τιμή αλλά και χαμηλότερες επιδόσεις. Παραμένοντας στο εσωτερικό, μαθαίνουμε πως θα έρθει και με μεγάλη, αλλά όχι την μεγαλύτερη, RAM στα 12GB. Μπορεί να φαίνεται μικρό σε σχέση με άλλες συσκευές αλλά είναι υπέρ-αρκετό για να καλύψει καθημερινές, και όχι μόνο, εργασίες.

Στον εξωτερικό σχεδιασμό μας καλύπτει ο Max Jambor και μας λέει πως θα δούμε επίπεδη οθόνη στο OnePlus 9 αλλά κυρτή οθόνη στο OnePlus 9 Pro. Φαίνεται ότι η OnePlus προσπαθεί να συμβιβαστεί με όσους έχουν θέματα με κυρτές οθόνες για αυτό η Pro έκδοση θα είναι πιο προσεγμένη σε αυτό το κομμάτι.

Περιμένουμε να δούμε το OnePlus 9 να εμφανίζεται γύρω στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού, με βάση τις προηγούμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα τηλέφωνα OnePlus.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Disney Plus αφαιρεί το Peter Pan λόγω ρατσιστικών στερεοτύπων

Νέες αναφορές δείχνουν το μέγεθος των προβλημάτων του Stadia

No Time To Die: Η νέα αφίσα επιβεβαιώνει την κυκλοφορία στα τέλη του 2021

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers