Διπλασιάστηκε η απόδοση της GPU του Pixel 5 μετά από update

Η Google κυκλοφόρησε ένα update ασφαλείας που έφερε και κάποιες διορθώσεις για την οικογένεια των Pixel. Αυτή η ενημέρωση της εταιρείας έφερε αλλαγές στη συνδεσιμότητα, την κάμερα και γενικά προσπαθεί να σταθεροποιήσει τα smartphone της σειράς Pixel. Επίσης παρατηρήθηκαν αυξήσεις στις gaming επιδόσεις του Pixel 4a και συγκεκριμένα στην GPU του Pixel 5. Οι συγκεκριμένες αυξήσεις στις επιδόσεις δεν μπορούν να αποδοθούν κάπου με σιγουριά, δεν μπορούμε να πούμε αν αυτή η κίνηση ήταν ακούσια ή εκούσια.

Μετά από αυτή την ενημέρωση επιδιορθώθηκαν τα προβλήματα απόδοσης που έφερε το Android 11. Συγκεκριμένα μαθαίνουμε για τη αλλαγή στις επιδόσεις από διάφορα . Οι χρήστες αναφέρουν 30% ή ακόμα καλύτερα 50% αύξηση στις επιδόσεις της GPU του Pixel 5. Όπως φαίνεται δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά αλλά η βελτιστοποίηση των επιδόσεων είναι γενική.

Όπως προ-αναφέραμε δεν γνωρίζουμε επ’ ακριβώς τι προκάλεσε αυτό το αποτέλεσμα. Μπορούμε όμως να περιμένουμε παρόμοιες αλλαγές και στο Pixel 4a. Αυτό το συμπεραίνουμε από το γεγονός ότι και η συσκευές έχουν ίδιο hardware αλλά και software. Δεν υπάρχουν παρόμοιες αναφορές προς το παρόν όμως αν υπάρξουν αλλαγές στις επιδόσεις θα το μάθουμε σίγουρα.

Μέσα από όλο αυτό δημιουργούνται κάποιες απορίες: γιατί αυτές οι επιδόσεις δεν ήταν “διαθέσιμες” εξ αρχής; Δεν το ήξερα η Google; Μήπως μας τις φύλαγε για μετά; Θα υπάρξουν παρόμοια;

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ο Brian O’Conner είναι ακόμα ζωντανός στο Fast and Furious

Αποκαλύφθηκε η έκδοση παραγωγής του νέου Honda Civic

Η ταινία “Saints Row” θα έχει επιρροές από τον Κινηματογράφο των ’70s

FIND US ON