Keanu Reeves: Ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood

Cyberpunk 2077Ο Keanu Reeves δίνει την φωνή του, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά και παίζει τον Johnny Silverhand στο Cyberpunk 2077, ένα φουτουριστικό παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που κυκλοφορεί πολύ σύντομα. Ο Reeves έχει γίνει γνωστός για πολλούς ρόλους-ορόσημα που έχουν στιγματίσει την καριέρα του. Από τον χαρακτήρα του Neo στο franchise του The Matrix, έως τον εξαιρετικά σκληρό John Wick στην ομώνυμη σειρά ταινιών, ο ηθοποιός έχει αναγνωριστεί και αγαπηθεί από πλήθος ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε, όμως, πως ο Keanu Reeves είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας και ίσως ένας από τους καλύτερους και πιο ανθρώπινους αστέρες του Hollywood.

John WickΣήμερα, εν αναμονή της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077, θα μοιραστούμε μαζί σας μέσω αυτού του αφιερώματος, μερικές από τις πιο αξιοθαύμαστες στιγμές στη ζωή του ηθοποιού. Το 2014, στο wrap party της ταινίας Daughter of God (μετέπειτα τίτλος: Exposed) που συμμετείχε ο Reeves, λόγω του ότι οι πορτιέρηδες δεν αναγνώρισαν τον ηθοποιό, εκείνος αναγκάστηκε να περιμένει 20 λεπτά στην βροχή, χωρίς να προκαλέσει προβλήματα, μέχρι που τελικά κάποιος αναγνώρισε πως ήταν αυτός και τον άφησε να περάσει μέσα στον χώρο που γινόταν η γιορτή. “Δεν ήξερα ότι περίμενε και δε μου είπε τίποτα“, είπε ο ιδιοκτήτης του club για την στάση που κράτησε ο Keanu, ενώ συμπλήρωσε πως ο σταρ “ήταν πολύ χαλαρό άτομο“.

the matrixΣύμφωνα με το Hello!, ο Keanu αποφάσισε να δώσει 50 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας από τον συνολικό μισθό που πήρε στο The Matrix στους “αφανείς ήρωες της παραγωγής”, τα μέλη των ομάδων των ειδικών εφέ και των κοστουμιών της ταινίας. “Τα λεφτά είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Θα μπορούσα να ζήσω με αυτά που ήδη έχω βγάλει για τους επόμενους αιώνες“, δήλωσε. Ένα που απεικονίζει τον ηθοποιό να χρησιμοποιεί την δημόσια συγκοινωνία και να παραχωρεί την θέση του σε μια γυναίκα με μια βαριά τσάντα για να κάτσει, ενώ εκείνος προτιμά να σταθεί όρθιος, έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια θετικές αντιδράσεις και σχόλια στο Youtube. Σύμφωνα με το Snopes, ο ηθοποιός βοηθάει “κρυφά” τα παιδιά με καρκίνο. “Έχω ένα ιδιωτικό ίδρυμα που λειτουργεί εδώ και πέντε ή έξι χρόνια και βοηθάει μερικά παιδικά νοσοκομεία και την έρευνα για τον καρκίνο. Δεν μου αρέσει να έχω συνδεδεμένο το όνομά μου σε αυτό, (οπότε) απλώς αφήνω το ίδρυμα να κάνει ό,τι κάνει.”

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές περιπτώσεις που ο Keanu Reeves έχει δείξει μια σπάνια ανθρώπινη συμπεριφορά, που θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για όλους μας.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η πέμπτη χρονιά του For Honor ξεκινά στις 11 Μαρτίου

Ένα Shelby Cobra του 1965 κατασκευασμένο από χαλκό

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers