Netflix: Ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια συνδρομητές

NetflixΤο Netflix έγινε η πρώτη υπηρεσία streaming του Hollywood με πάνω από 200 εκατομμύρια συνδρομητές. Η εταιρεία, κατά τη διάρκεια της έκθεσης κερδών του 4ου Τρίμηνου του 2020 που δημοσιεύθηκε τη Τρίτη, ανακοίνωσε ότι δέχτηκε περίπου εννέα εκατομμύρια συνδρομητές κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2020. Ο κολοσσός του streaming κατάφερε να ξεπεράσει αρκετά τα εκτιμόμενα κέρδη, που υπολογίζονταν σε μόλις 6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές. Η εταιρεία ανέφερε έσοδα περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία υπερβαίνουν σε κάποιο βαθμό τις προσδοκίες που έχει η Wall Street.

Netflix 2021Σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία αύξησε την τιμή των basic και premium συνδρομητικών προγραμμάτων της στην Αγορά της Αμερικής στα τέλη του Οκτωβρίου του 2020, τα περισσότερα έσοδα συνδρομών για το 4ο Τρίμηνο του 2020, ήρθαν από αγορές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία δήλωσε ότι το 83% των κερδών των συνδρομητών της κατά την περίοδο που αναφέραμε παραπάνω, προέρχονται κυρίως από χώρες εκτός της Βόρειας Αμερικής.

Το Netflix, παράλληλα με την ανακοίνωση ότι πλέον ξεπέρασε τους 200 συνδρομητές, επισήμανε ακόμα ότι το διεθνές περιεχόμενο συνέβαλε πολύ στο να αυξήσει τα κέρδη του. Το Barbarians, μια ιστορική σειρά δράσης από τη Γερμανία, προβλήθηκε από 37 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της κυκλοφορίας του. Επίσης, το Sweet Home, μια ταινία τρόμου στα Κορεάτικα, είδαν 25 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ το Ιαπωνικό θρίλερ Alice in Borderland, το οποίο αποτελεί προσαρμογή από το ομώνυμο manga, προβλήθηκε από 18 εκατομμύρια συνδρομητές της Υπηρεσίας.

queens gambitΑναφορικά με τις αγγλόφωνες εκπομπές, το Netflix ανέφερε ότι η σειρά The Crown, σημείωσε τεράστια επιτυχία, χωρίς όμως να προσφέρει στατιστικά θεατών. Το Netflix τόνισε επίσης ότι στους αξιοσημείωτους τίτλους του 2020, περιλαμβάνονται το The Queen’s Gambit και το Bridgerton. Η υπηρεσία streaming δήλωσε ότι οι προαναφερθείσες σειρές προβλήθηκαν από 62 εκατομμύρια συνδρομητές τις πρώτες τέσσερεις εβδομάδες από την κυκλοφορία τους. Όσο για το Bridgerton, ενημερωθήκαμε ότι έρχονται μερικά “συναρπαστικά νέα” για τη σειρά αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab, καθώς θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ανακοινώθηκαν τρεις τίτλοι για το επερχόμενο Spider-Man 3

Το Samsung Galaxy Z Fold 3 ίσως είναι ο διάδοχος του Galaxy Note 20

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers