George V Andreakos: Συνέντευξη με τον Έλληνα ηθοποιό που κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη

george v andreakosΟ George V Andreakos είναι Ελληνικής Καταγωγής βραβευμένος και αναγνωρισμένος ηθοποιός από τη Νέα Υόρκη. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως Sarah Q, Mob Town, Black Jack: The Jackie Ryan Story και Law and Order: Special Victims Unit. Το Three Pixels Lab έχει την τιμή να σας παρουσιάσει μια συνέντευξη του!

Χρήστος Αρφάνης[Three Pixels Lab]: Πως αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

george v andreakos
Ο George V. Andreakos με τον Martin Scorsese

George V. Andreakos: Από μικρός οι καθηγήτριες μου στο λύκειο μου δίνανε πρωταγωνιστικούς ρόλους και πάντα μου άρεσε να είμαι μπροστά από κόσμο επειδή είμαι και μουσικός από οικογένεια μουσικών. Ο πατέρας μου ήταν μπουζουξής και έπαιζα κιθάρα στην ορχήστρα του πατέρα μου. Μετά από αρκετά χρόνια κάποιος σκηνοθέτης είδε την φωτογραφία μου στο ίντερνετ και ήρθε σε επαφή μαζί μου και ρώτησε εάν έχω κάνει ηθοποιία και του εξήγησα ότι είχα κάνει μικρός. Μετά με ρώτησε εάν θα ήθελα να πάω να με δοκιμάσει για ένα μαφιόζικο ρόλο. Με δοκίμασαν, τους άρεσε και μου έδωσαν ένα ρόλο να παίξω έναν Έλληνα μαφιόζο. Από κει με γνώρισαν κι άλλοι και μου ζήτησαν τα στοιχεία μου να με δοκιμάσουν για άλλες ταινίες και για τηλεοπτικές εκπομπές.

Χρήστος Αρφάνης[Three Pixels Lab]: Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες; Υπάρχουν ηθοποιοί που σε ενέπνευσαν να ακολουθήσεις αυτό το δρόμο;

George V. Andreakos μαζί με τους Gary Oldman και Mark Wahlberg

George V. Andreakos: Οι πιο αγαπημένες μου ταινίες είναι οι εξής: Goodfellas, Scarface, Casino και The Godfather. Δεν έχω πάρα πολλούς ηθοποιούς που ακολουθώ συγκεκριμένα. Εάν ήταν να διαλέξω έναν ή δύο θα ήτανε ο Al Pacino και ο Pierce Brosnan. Μου αρέσουν γενικά ηθοποιοί που παίζουν δυνατούς ρόλους.

Χρήστος Αρφάνης[Three Pixels Lab]: Έχεις κάποια αγαπημένη εργασία από αυτές που έχεις κάνει μέχρι τώρα;

George V. Andreakos: Από τις εργασίες που έχω κάνει όλες είναι μια εμπειρία ξεχωριστή η μία από την άλλη. Μου είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο μία.

Χρήστος Αρφάνης[Three Pixels Lab]: Θα ήθελες να μας πεις μερικά πράγματα από τη Ζωή και τη Καριέρα σου στη Νέα Υόρκη;

David Arquette
David Arquette (Scream) και George V. Andreakos

George V. Andreakos: Aπό πού να ξεκινήσω. Είμαι ένα άτομο που μου αρέσει κάτι που ο άλλος θα το δει δύσκολο αλλά εγώ το βάζω στόχο και δεν το βάζω κάτω. Κάνω δυνατές προσπάθειες σε οτιδήποτε βάλω στόχο και δεν αφήνω κανέναν να μου αλλάξει τη γνώμη. Το να είσαι ηθοποιός στη Νέα Υόρκη είναι πάρα πολύ δύσκολο. Απ’ ότι έχω ακούσει είναι περίπου 250.000 ηθοποιοί μόνο στη Νέα Υόρκη. Για να κλείσεις οριστικά ένα ρόλο καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι. Ας είναι μικρός ρόλος, δεν έχει σημασία. Είναι χιλιάδες άτομα που δοκιμάζουν έστω να πούνε μία λέξη σε ένα έργο.

Χρήστος Αρφάνης[Three Pixels Lab]: Υπάρχει κάποιος σκηνοθέτης που θα ήθελες να συνεργαστείς;

George V. Andreakos: Σκηνοθέτες που θα ήθελα να συνεργαστώ είναι o Scorsese και ο Tarantino.

Χρήστος Αρφάνης[Three Pixels Lab]: Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Charles Baker, Serge Levin
George V. Andreakos, Charles Baker (Breaking Bad, The Blacklist), Serge Levin

George V. Andreakos: Όταν ήμουν μικρός έκανα μεγάλα σχέδια αλλά τώρα στην ηλικία που έχω φτάσει βλέπω ότι τα σχέδια πολλές φορές δεν έρχονται όπως τα έχεις προβλέψει. Γι’ αυτό έχω αλλάξει λίγο το πώς κουμαντάρω τη ζωή μου και δεν κάνω μεγάλα σχέδια. Φυσικά θέλω να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα γιατί είναι κάτι που μου αρέσει και μου φέρνει ευχαρίστηση.

 

Ο Χρήστος Αρφάνης και το Three Pixels Lab ευχαριστεί για το χρόνο του και εύχεται από καρδιάς στον George κάθε επιτυχία και να συνεχίσει να κάνει πάντα πράγματα που του αρέσουν και του δίνουν ευχαρίστηση!

Ο George V Andreakos στο IMDb εδώ.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Αναμένονται νέα chipset Exynos από την Samsung σε συνεργασία με την AMD μετά τον Ιούνιο

Η Square Enix φαίνεται να ετοιμάζει νέα remakes

DxOMark: Κατώτερη κάμερα του Galaxy S21 Ultra από του S20 Ultra

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers