Ο Mark Hamill αποκάλυψε ότι ο George Lucas ήθελε ένα Cartoon πριν από το Star Wars

Ο Mark Hamill επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ότι ο σκηνοθέτης George Lucas αρχικά ήθελε να παίζει ένα συγκεκριμένο Cartoon με τον Daffy Duck πριν από κάθε προβολή της αρχικής ταινίας Star Wars.

Duck Dodgers in the 24th-and-a-half CenturyΤο Three Pixels Lab διάβασε τη του Hamill στο Twitter και σας μεταφέρει ποιο Cartoon ήθελε ο Lucas να παίζει πριν από το Star Wars. Ο γνωστός δημιουργός ταινιών λοιπόν, ήθελε το Duck Dodgers in the 24th-and-a-half Century να παρουσιάζεται στο κοινό πριν από κάθε προβολή της ταινίας του. “Ήμουν απογοητευμένος όταν δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε τα δικαιώματα και αυτό δε συνέβη“, δήλωσε ο Mark Hamill στο Twitter εξηγώντας μας παράλληλα πως το μόνο που σταμάτησε  τον George Lucas από το να προβάλει αυτό το Cartoon του Daffy Duck πριν από την αρχική ταινία Star Wars, ήταν τα πνευματικά δικαιώματα.

Star WarsΗ πρώτη ταινία των Star Wars με τίτλο A New Hope, έκανε πρεμιέρα στους Κινηματογράφους στις 25 Μαΐου 1977. Το Star Wars: Episode IV A New Hope, που κυκλοφόρησε αρχικά ως Star Wars και αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ως απλά Star Wars: A New Hope είναι μια ταινία του 1977 σε σενάριο και σκηνοθεσία George Lucas. Είναι η πρώτη ταινία στην αρχική τριλογία των Star Wars. Ο George Lucas ήθελε το Cartoon του Duck Dodgers να λειτουργεί ως “σπάσιμο πάγου ώστε να ξέρει το κοινό τι θα ερχόταν“, ενημερώνεται ακόμα το Three Pixels Lab από τη δημοσίευση του Hamill. Πώς σας φαίνεται η ιδέα; Γράψτε μας στα σχόλια!

cinoboMην ξεχνάτε πως για λίγες ακόμα ημέρες τρέχει διαγωνισμός σε συνεργασία με το Cinobo. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το μήνα από τη συνδρομητική υπηρεσία, καθώς επίσης και πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Three Pixels Lab και να κερδίσετε 3 συνδρομές για ένα μήνα απεριόριστο σινεμά, χάρη στο Cinobo!

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Killers of the Flower Moon: Ξεκίνησαν γυρίσματα για τη νέα ταινία του Scorsese

Dataminer βρήκε περιγραφές νέων αποστολών στο Cyberpunk

Total War: Ξεπέρασε τα 36 εκ. πωλήσεις σύμφωνα με την Creative Assembly

FIND US ON