Ο Joss Whedon φέρεται ότι απείλησε την καριέρα της Gal Gadot

Το Three Pixels Lab διαβάζει σε του The Hollywood Reporter ότι ο Joss Whedon φέρεται να απείλησε τη καριέρα της Gal Gadot κατά τη διάρκεια των reshots για το Justice League.

Το Hollywood Reporter περιγράφει στο άρθρο του κατηγορίες εναντίον του Whedon με ισχυρισμούς ότι ο γνωστός δημιουργός ταινιών “απείλησε να βλάψει την καριέρα της Gadot και υποτίμησε την σκηνοθέτη του Wonder Woman, Patty Jenkins“. Ο Joss Whedon προσλήφθηκε για να αναλάβει τη ταινία Justice League του Zack Snyder, ο οποίος αποχώρησε από την παραγωγή μετά το θάνατο της κόρης του τον Μάρτιο του 2017.

Wonder Woman PosterΩστόσο, το Three Pixels Lab σας θυμίζει πως η Gal Gadot παλιότερα είχε εκφράσει πως “είχε πολλές ανησυχίες” με τις προσθήκες του Whedon στο σενάριο. Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες, μαθαίνουμε ότι το πρόβλημα της Gadot ήταν σχετικό με την απεικόνιση του χαρακτήρα της. Κατά την ηθοποιό, η Wonder Woman στο Justice League ήταν “πιο επιθετική” από την ταινία Wonder Woman του 2017, καθιστώντας δύσκολη τη συνοχή του χαρακτήρα από τη μία ταινία στην άλλη. Ο Joss Whedon, ο οποίος έκανε αλλαγές στο αρχικό σενάριο του Justice League, φέρεται να είπε στην Gal Gadot να “κλείσει το στόμα της και να πει τις ατάκες του“, απειλώντας παράλληλα πως θα μπορούσε (ως ο νέος σκηνοθέτης και σεναριογράφος πλέον της ταινίας) “να την κάνει να φαίνεται απίστευτα ηλίθια σε αυτήν την ταινία“.

Ίσως θα σας ενδιέφερε να διαβάσετε ακόμα το άρθρο Justice League HBO MAX Cut: Γιατί δεν είναι αυτό που νομίζουμε

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η Rockstar εξαφανίστηκε από το Steam και επέστρεψε με το Midnight Club 2

Μετά από 31 ημέρες streaming, ο Ludwig έσπασε το ρεκόρ του Ninja

Κυκλοφόρησε το trailer του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel

FIND US ON