Skynet: Το fan film του Chris R. Notarile που επαναπροσδιορίζει τον όρο

Το Three Pixels Lab σας παρουσιάζει το Skynet, ένα fan film από τον κόσμο του Terminator σε σενάριο και σκηνοθεσία Chris R. Notarile.

Michael Edwards SkynetΈχουμε δει πολλά fan films. Το Three Pixels Lab μάλιστα έχει δημοσιεύσει και άρθρο με Fanmade ταινίες βασισμένες πάνω σε γνωστές σειρές ταινιών το οποίο μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ. Υπάρχουν αρκετές αξιόλογες προσπάθειες οπαδών να κάνουν μια καλή ταινία με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, αλλά και projects τα οποία δεν κατάφεραν να προφέρουν κάτι νέο, μένοντας πολλές φορές αδιάφορα. Το Skynet του Notarile, όμως, αποτελεί ένα τεράστιο βήμα για τις ταινίες οπαδών. Το Three Pixels Lab διαβάζει στη περιγραφή του βίντεο στο YouTube την πλοκή της ταινίας: “55 χρόνια μετά την Ημέρα της Κρίσης, ο πόλεμος τελείωσε…Χάσαμε. Τώρα, ο τελευταίος άνθρωπος στη γη θα έρθει επιτέλους αντιμέτωπος με το πρόγραμμα που οδήγησε την ανθρωπότητα στην εξαφάνιση: Το SKYNET.

Terminator 2Στη ταινία μικρού μήκους πρωταγωνιστεί ο Michael Edwards, τον οποίο μπορεί να θυμάστε να παίζει τον Στρατηγό John Connor το 1991 στο Terminator 2. Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Edwards ήταν αρκετά ευγενικός ώστε να δεχτεί την πρόταση του δημιουργού ταινιών Chris R. Notarile και να συμμετέχει στο fan film του, παίζοντας ξανά το ρόλο που ερμήνευσε στην αυθεντική σειρά ταινιών του Terminator! Χωρίς αμφιβολία αυτό δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά στα fan made projects. Δείτε την ταινία παρακάτω.

Διαβάστε την συνέντευξη του Chris R. Notarile στο Three Pixels Lab κάνοντας κλικ εδώ.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Έφτασε το ηλεκτρικό Volkswagen ID.4 GTX με τετρακίνηση και 295 ίππους

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο έλεγχος των DDR5 μνημών

FIND US ON

6,343Fans
727Followers
298Followers
1,920Subscribers