Mortal Kombat: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες από το Κινηματογραφικό Reboot

Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο κινηματογραφικό Reboot του Mortal Kombat μας έρχονται από το Entertainment Weekly. Μετά το πρώτο teaser poster της νέας ταινίας που κυκλοφόρησε αρχές Δεκεμβρίου, έχουμε επιτέλους τις πρώτες πληροφορίες και φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Mortal Kombat. Ένα θέμα που σίγουρα προβληματίζει τους οπαδούς του franchise, είναι η δόση βίας που θα έχει η ταινία, καθώς συνήθως οι κινηματογραφικές παραγωγές που βασίζονται σε υπερβολικά βίαιες πηγές, κατά τη μεταφορά τους σε αυτό το μέσω, μετριάζουν αυτή τη βία.

Reboot Mortal KombatΟ σκηνοθέτης του νέου Κινηματογραφικού Reboot του Mortal Kombat, Simon McQuoid, έκανε τις εξής δηλώσεις σχετικά με τη βία που θα παρουσιαστεί στη ταινία: “Εκτός περιεχομένου, αυτό το απόσπασμα μπορεί να φαίνεται ότι είναι παρακινητικό, αλλά δεν είναι: Οι κανόνες σχετικά με τις βαθμολογίες καταλληλόλητας των ταινιών δεν είναι αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι είναι. Είναι η ποσότητα αίματος (που υπάρχει σε μία ταινία), είναι το κόκκινο χρώμα, είναι η ερμηνεία του τρόπου με τον οποίο το κάνεις. Είχαμε πολλές συζητήσεις ώστε να καταφέρουμε μια σωστή ισορροπία, οπότε (στη τελική ταινία) υπάρχουν (ισορροπημένα) και αιματοχυσίες, και αίμα και θάνατοι.

Mortal Kombat movieΤο επερχόμενο Mortal Kombat είναι σε σκηνοθεσία Simon McQuoid (στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του) και σε σενάριο των Greg Russo και Dave Callaham. Βασίζεται στο franchise των ομώνυμων βιντεοπαιχνιδιών που δημιουργήθηκε από τους Ed Boon και John Tobias. Στην ταινία συμμετέχουν οι Ludi Lin, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Jessica McNamee, Mehcad Brooks, Josh Lawson, Chin Han και Hiroyuki Sanada. Ο James Wan έχει αναλάβει τη παραγωγή του Mortal Kombat και οι φωτογραφίες του άρθρου ανήκουν στους Mark Rogers και τη Warner Bros.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η Naughty Dog έχει “πολλά κουλ πράγματα” να δείξει στο μέλλον

Είναι πιθανό να μη δούμε iPhone SE το 2021 από την Apple

Κυκλοφόρησαν τα νέα παιχνίδια του PlayStation Now

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers