Spider-Man 3: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τη νέα στολή του Spider-Man

Spider-Man 3Αποκλειστικές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του επερχόμενου Spider-Man 3 του Marvel Cinematic Universe. Το νέο υλικό μας παρουσιάζει πως η νέα ταινία πρέπει να διαδραματίζεται κάποια Χιονισμένα Χριστούγεννα, καθώς επίσης και το νέο κοστούμι του Tom Holland. Ακόμα, στο πλατό των γυρισμάτων εντοπίστηκε και ο μικρός Harry Holland, αδερφός του Tom Holland. Αναλυτικά, οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του Spider-Man 3 (προσωρινός τίτλος για τη Τρίτη solo Ταινία του Spider-Man) αποκαλύπτουν τον Peter Parker (Tom Holland) του MCU που επισκέπτεται τη MJ (Zendaya) στη δουλειά της κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.

Tom HollandΤο Just Jared έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Tom Holland και της Zendaya σε ένα πλατό που παριστάνει ένα κατάστημα donuts. Σύμφωνα με τη δημοσίευση, ο νεαρός Peter Parker φαίνεται να μπαίνει μέσα στο κατάστημα με την πρόθεση να μιλήσει με την MJ, η οποία εργάζεται εκεί. Μπορείτε να δείτε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες εδώ. Ακόμα, η ίδια ιστοσελίδα παρουσίασε πάρα πολύ φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του άτιτλου μέχρι τώρα sequel του Spider-Man Homecoming που αποκαλύπτει τη νέα στολή του Spider-Man, αλλά και τον μικρό αδερφό του Tom Holland, τον Harry Holland και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Spider-Man 3Οι πιο πρόσφατες φήμες για το Spider-Man 3 θέλουν τους Maquire και Garflield να επιστρέφουν στον εμβληματικό ρόλο του Spider-Man μαζί με τους Alfred Molina στο ρόλο του Doctor Octopus, του Jamie Foxx ως ο χαρακτήρας Electro, ενώ ακόμα γίνεται και λόγος για τις Kirsten Dunst (στο ρόλο της Mary Jane) και Emma Stone (ως Gwen Stacey). Ακόμα όμως, δεν έχουμε πολλές εξακριβωμένες πληροφορίες για τη νέα ταινία.

Μείνετε όμως συντονισμένοι στο Three Pixels Lab όπου θα σας ενημερώσουμε για όλες τις νέες πληροφορίες και φήμες, για την Κινηματογραφική Συνέχεια του Θεαματικού Ανθρώπου-Αράχνη. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάστε ακόμα: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της αναμενόμενης ταινίας Chaos Walking με τον Tom Holland

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Monster Hunter Rise έρχεται και σε PC εντός του 2022

Το Disney Plus αφαιρεί το Peter Pan λόγω ρατσιστικών στερεοτύπων

Ο Joseph Gordon-Levitt θα είναι ο Jiminy Cricket στο “Pinocchio” της Disney

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers