Ο Liam Neeson δήλωσε ότι σύντομα θα αποσυρθεί από τις ταινίες δράσης

Liam NeesonΟι μέρες του Liam Neeson σε ταινίες δράσης ως κινηματογραφικός ήρωας σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. Σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ο Neeson είπε ότι μετά από αυτό το έτος, σκοπεύει να σταματήσει να γυρίζει ταινίες δράσης. “Εκτός φυσικά αν είμαι σε πι ή κάτι τέτοιο” δήλωσε παράλληλα με χιούμορ ο γνωστός ηθοποιός. “Είμαι 68 και μισό. 69 φέτος“, είπε στο ET. “Υπάρχουν μερικές ακόμα (ταινίες δράσης) που θα κάνω φέτος, ελπίζω ότι ο COVID θα μας το επιτρέψει αυτό, υπάρχουν δύο-τρείς στο στάδιο της προετοιμασίας και αυτές θα είναι όλες.

Ο Neeson είναι ενεργός ηθοποιός από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 και έχει παίξει σε διάφορους ρόλους που του χάρισαν τεράστια αναγνώριση και αγαπήθηκαν τόσο από τους οπαδούς των ταινιών, όσο και από τους κριτικούς. Το 2008 ξεκίνησε μια απροσδόκητη πορεία, καθώς έγινε ένας μεσήλικας ήρωας δράσης όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών Taken. Στη πρώτη ταινία της σειράς που τον βλέπουμε να ερμηνεύει ένα πρώην κυβερνητικό λειτουργό, πρέπει να σώσει την κόρη του μετά την απαγωγή της στο Παρίσι. Η ταινία ήταν ίσως από τις πιο σημαντικές ταινίες δράσης που έπαιξε ο Liam Neeson.

Liam NeesonΠαλαιότερα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται να παίξει σε ταινία με Superheroes. “Δεν έχω καμία επιθυμία να πηγαίνω στο γυμναστήριο για τρεις ώρες κάθε μέρα για να φουσκώσω τον εαυτό μου για να βάλω ένα κοστούμι Velcro με μία μπέρτα. Θαυμάζω τους ηθοποιούς και γνωρίζω μερικούς από τους ηθοποιούς που το κάνουν – και το κάνουν φανταστικά. Απλά αυτό (σ.σ. οι ταινίες με superheroes) δεν είναι το είδος μου. Στο πρώτο Star Wars, στο οποίο συμμετείχα, που ήταν πριν από 22 χρόνια, μου άρεσε, γιατί ήταν κάτι νέο και κάτι καινούργιο.

Liam NeesonΜε το 2021 να σηματοδοτεί την τελευταία χρονιά που ο Liam Neeson παίζει σε ταινίες δράσης, με τη δήλωση ότι δε θέλει να παίξει σε ταινίες κάποιον superhero, ίσως πολλοί από εμάς, έχουμε την απορία πού θα μπορούσε να παίξει ο αγαπημένος μας ηθοποιός πλέον. Οι οπαδοί των ταινιών Star Wars ίσως χαρούν διαβάζοντας πως ο Neeson είναι πρόθυμος να επιστρέψει στο ρόλο του Qui-Gon Jinn. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Collider, ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις σχετικά με το αν θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο που έπαιξε πρώτη φορά στο Star Wars Episode I The Phantom Menace. Σύμφωνα με το συντάκτη της συνέντευξης στο σημείο αυτό, ένα χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο του Neeson και απάντησε: “Θα ήμουν έτοιμος για αυτό! Ναι.”

Είναι η στιγμή που χαμογελάμε και εμείς και συμπληρώνουμε πως ναι, Liam, είμαστε και εμείς έτοιμοι να σε δούμε να παίζεις ξανά τον Qui-Gon Jinn. Αν θέλετε να μάθετε πρώτοι για το αν θα δούμε ξανά τον ηθοποιό στον παραπάνω ρόλο, ποιες θα είναι οι τελευταίες ταινίες δράσης της καριέρας του, καθώς επίσης και εάν θα είναι πραγματικά οι τελευταίες του, μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab!

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ο Snoop Dogg έκανε ragequit μετά από 15 λεπτά που έπαιξε Madden

Mία Porsche Taycan 4s γίνεται πραγματικό έργο τέχνης

Steam: Μπορείτε πλέον να μοιραστείτε τα PC Games σας με οποιονδήποτε και οπουδήποτε ΔΩΡΕΑΝ

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers