Η ταινία “Spiral: From the Book of Saw” θα θυμίζει το Seven

Low-Budget SawΤο Spiral: From the Book of Saw θα θυμίζει το Seven, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του σκηνοθέτη. Η καμπάνια marketing για τη νέα ταινία του του Darren Lynn Bousman σταμάτησε απότομα όταν η συνεχιζόμενη πανδημία του COVID-19 άλλαξε τα σχέδια της κυκλοφορίας της ταινίας από το 2020, με τη Lionsgate να ορίζει ως νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του spin-off του Saw τις 21 Μαΐου 2021. Με τη νέα ταινία να κυκλοφορεί σύντομα, αυτό σημαίνει ότι ο δεύτερος γύρος του marketing έχει ξεκινήσει επίσημα. Το Empire μοιράστηκε μαζί μας μια νέα εικόνα με τον αστέρα του Spiral Chris Rock, να ερευνά μια δολοφονία που μπορούμε να υποθέσουμε ότι περιλαμβάνει ένα σύνολο βασανιστηρίων και μια δυσάρεστη παγίδα θανάτου.

Spiral PosterΟ σκηνοθέτης Darren Lynn Bousman είπε στο Empire: “Θέλαμε να έχει μια αίσθηση περισσότερο σαν το Seven. Αλλά έχει και δεσμούς με το μύθο του Saw.” Ο Bousman, ο οποίος σκηνοθέτησε τρεις προηγούμενες ταινίες στο franchise του Saw, ενημέρωσε επίσης πως το Spiral θα στρέφεται περισσότερο γύρω από “τους χαρακτήρες, την ένταση και τον φόβο“, παρά απλά στην παρουσίαση βίαιων σκηνών. Το Spiral: From The Book of Saw είναι σε σενάριο Josh Stolberg και Pete Goldfinger, βασισμένο σε μια ιστορία του Chris Rock.

Όσο περιμένουμε να κυκλοφορήσει το trailer της νέας ταινίας του Saw, το οποίο υποθέτουμε ότι θα είναι διαθέσιμο για προβολή περίπου στις 10 Φεβρουαρίου 2021, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας εδώ με όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή για το επερχόμενο Spiral.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Xcloud: Έρχεται δυνατότητα για Touch και Gyro controls

Το νέο trailer του Drive to Survive μας δείχνει τα κέντρα βάρους της νέας σεζόν

Το Doom Eternal φαίνεται να ξεπέρασε τα $450 εκατομμύρια

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers