The Walking Dead: Το 2021 η ταινία του Andrew Lincoln

Η ταινία The Walking Dead φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό δρόμο. Αναλογιζόμενοι την δύσκολη εποχή που περνάει ο κινηματογράφος, μόνο το γεγονός πως έχουμε καλά νέα είναι μια πολύ θετική είδηση από μόνη της.

wallking dead

Ο Andrew Lincoln μιλώντας στο Extra επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματα της ταινίας του The Walking Dead θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη, επομένως θα γίνουν εντός του 2021. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο ηθοποιός η δημιουργία και η διάθεση των εμβολίων κατά του Covid 19 επιτάχυναν πολύ τις διαδικασίες, αφού πλέον επιτρέπουν να συνεχιστούν οι παραγωγές ταινιών.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός:

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εάν όλα δουλέψουν και μπορώ να φύγω από τη χώρα μου, σκοπεύω να επιστρέψω στις ΗΠΑ για τα γυρίσματα που θα γίνουν μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται ενώ αναμένουμε και την 11η και τελευταία σεζόν του, η οποία θα ρίξει αυλαία με 24 επεισόδια. Στόχος βέβαια των συντελεστών είναι η ταινία να είναι έτοιμη να προβληθεί λίγο μετά το φινάλε της σειράς, καθώς παλιότερα ο επικεφαλής του franchise, Scott Gimple, ανέφερε πως το AMC πιέζει για να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2022. Επιπλέον σχεδιάζεται ένα spinoff με πρωταγωνιστές τους Daryl και Carol.

Οι ταινίες που θα συνεχίσουν την ιστορία του Rick Grimes θα είναι τρεις και θα συνεχίσουν την ιστορία του Rick από εκεί που τον αφήσαμε.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του ηθοποιού

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Έρχεται νέο Call of Duty στα τέλη του 2021 σύμφωνα με την Activision

Η Valve θα πληρώσει 4 εκ. δολάρια λόγω παραβίασης πατέντας με Steam Controller

Η Epic αποκαλύπτει τους πιο δημοφιλείς της τίτλους για το 2020

FIND US ON

6,171Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers