Πώς επηρεάστηκε η νέα ταινία Mortal Kombat από το MCU;

Σύμφωνα με τον Todd Garner, παραγωγό της νέας ταινίας Mortal Kombat, το επερχόμενο reboot είναι επηρεασμένo από το MCU.

Reboot Mortal KombatΧωρίς αμφιβολία, το Marvel Cinematic Universe έχει καταφέρει να καθορίσει ξανά τη Βιομηχανία της Ψυχαγωγίας. Κάθε νέα ταινία που κυκλοφορεί και αναπτύσσει όλο και πιο πολύ τον Κινηματογραφικό Κόσμο της Marvel είναι ποιοτικά ίδια ή ανώτερη από τη προηγούμενη. Για αυτό το λόγο, το MCU έχει κερδίσει πλήθος οπαδών, που όπως και οι ταινίες, έτσι και οι φανατικοί θεατές του αυξάνονται συνέχεια. Λογικό ήταν λοιπόν κάποιοι να εμπνευστούν από τη “Μυστική Συνταγή” της Marvel και να προσαρμόσουν όλα όσα είδαν σχετικά με την διαχείριση των χαρακτήρων της σε ένα Κινηματογραφικό Σύμπαν, και στους δικούς τους κόσμους.

Το Three Pixels Lab διαβάζει σε άρθρο του έγκυρου Collider μια συνέντευξη του παραγωγού Todd Garner, ο οποίος δηλώνει πως το νέο reboot του Mortal Kombat έχει επηρεαστεί από το MCU. “Ξεκινάς με έναν άντρα που είναι ένα σημείο πρόσβασης, τον Iron Man και κάπως φτάνεις στους Avengers. Δεν ξεκινάς κατευθύναν με τους Avengers. Λοιπόν, ποιος θα ήταν αυτός ο τύπος για εμάς; Υπήρχαν μερικές ιδέες που ήταν απλώς δύσκολες επειδή ήταν εξαιρετικά συγκεκριμένες. Ποτέ δεν θα μπορέσεις να βάλεις ένα χαρακτήρα που αρέσει σε όλους. Αλλά πραγματικά προσπαθήσαμε να βάλουμε τους σωστούς χαρακτήρες και προσπαθήσαμε να φερθούμε έξυπνα με τρόπο ώστε να έχουμε χαρακτήρες όχι μόνο και μόνο για να τους έχουμε στην ταινία ώστε να μπορούμε να καθησυχάσουμε τους ανθρώπους (άλλα) να ανήκουν πραγματικά στην ταινία. Έτσι έγινε τότε η διαδικασία εκρίζωσης (της ιδέας).

Από ότι καταλαμβάνουμε από τα παραπάνω, ο παραγωγός μας υπόσχεται ότι η νέα ταινία Mortal Kombat θα έχει ένα πλούσιο roster χαρακτήρων, οι οποίοι συμβάλουν στην ιστορία και την ανάπτυξη της, αποτελώντας μέρος της, και δεν είναι απλά τοποθετημένοι για να “καθησυχάσουν τους οπαδούς” ότι εμφανίζονται στη ταινία. Μείνετε συντονισμένοι στο 3PL για όλα τα τελευταία νέα από τον Χώρο της Ψυχαγωγίας!

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Apple: Η πώληση των iPhone χωρίς φορτιστές γλιτώνει 861.000 τόνους μετάλλου

Θα δούμε τον Evan Peters στο ρόλο του Ace Ventura;

Το trailer του νέου WWE 2K22 υπόσχεται νέες συγκινήσεις

FIND US ON