Ο Edgar Ramirez είναι ο Atlas στη ταινία “Borderlands” της Lionsgate

Το Three Pixels Lab διαβάζει σε άρθρο του Deadline ότι ο ηθοποιός Edgar Ramirez είναι ο Atlas στη ταινία Borderlands. Η επερχόμενη Κινηματογραφική Ταινία της Lionsgate αποτελεί μεταφορά του γνωστού παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη.

Borderlands Kevin HartΟ Edgar Ramirez θα βρίσκεται στο πλευρό των Kevin Hart και Cate Blanchett στο επερχόμενο Borderlands. Όπως ενημερωθήκατε από άρθρο του Three Pixels Lab, η ταινία Borderlands ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2015, αλλά έκτοτε βρισκόταν σε εξέλιξη στα παρασκήνια. Ωστόσο, στις αρχές του 2020 μάθαμε κάποια εκπληκτικά και θετικά νέα, με βασικό το ότι ο Eli Roth υπέγραψε επίσημα για να σκηνοθετήσει την ταινία.

borderlandsΠαρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της ταινίας, το Borderlands, είναι βασισμένο στο shooter παιχνίδι ρόλων που κυκλοφόρησε το 2009. Το παιχνίδι, για το οποίο βγήκαν και δύο sequels, λαμβάνει χώρα στον πλανήτη Pandora. Όταν έχουμε νεότερα, θα σας ενημερώσουμε. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι! Πιστεύεται πως ο Edgar Ramirez στο ρόλο του Atlas είναι καλή επιλογή; Γράψτε μας στα σχόλια!

cinoboMην ξεχνάτε πως για λίγες ακόμα ημέρες τρέχει διαγωνισμός σε συνεργασία με το Cinobo. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το μήνα από τη συνδρομητική υπηρεσία, καθώς επίσης και πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Three Pixels Lab και να κερδίσετε 3 συνδρομές για ένα μήνα απεριόριστο σινεμά, χάρη στο Cinobo!

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η CD Projekt RED δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το Cyberpunk 2077

Οι παίκτες του Warzone μετατρέπονται πλέον σε zombies

Sony Xperia 1 III: Το πρώτο smartphone με οθόνη 4K 120Hz

FIND US ON