American Pie 5: Η ταινία έχει ήδη σενάριο, πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα

Το Three Pixels Lab διαβάζει τις αποκλειστικές δηλώσεις της Tara Reid στο ET Online, η οποία μας ενημερώνει ότι το American Pie 5 έχει ήδη σενάριο και μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Tara ReidΗ αστέρας του American Pie αναφέρει ότι μια πέμπτη συνέχεια του πολύ δημοφιλούς κωμικού franchise είναι πιθανό να κυκλοφορήσει πάρα πολύ σύντομα. Η ηθοποιός Tara Reid επιβεβαίωσε ότι ένα σενάριο για το American Pie 5 είναι έτοιμο. Ενώ υπήρξε μια σειρά από spin-offs που διαχωρίζονται από τη πρωτότυπη εφηβική κωμωδία του 1999, έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που γνωρίσαμε τους χαρακτήρες του American Pie για πρώτη φορά. Όμως, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα τους παρακολουθήσουμε ξανά στη Μεγάλη Οθόνη.

American Pie 5Μπορεί να συμβεί… εντάξει, δεν μπορώ να σας πω πότε, γιατί δεν ξέρω πραγματικά πότε, επειδή πρέπει να έχουμε όλους τους ηθοποιούς και ταυτόχρονα να συγχρονίσουμε μαζί τα προγράμματά μας. Υπάρχει ένα σενάριο. Θα το θέσω έτσι“, διαβάζει το Three Pixels Lab στις δηλώσεις της Reid. Η Tara Reid, που έχει παίξει το χαρακτήρα της Vicky σε όλη τη σειρά, ακούγεται αρκετά σίγουρη ότι θα το κάνει και στο America Pie 5. Ο χρόνος όμως θα δείξει.

Θα θέλατε να δείτε μια νέα ταινία American Pie; Γράψτε μας στα σχόλια και μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab όπου θα σας ενημερώσουμε εάν τελικά μια πέμπτη συνέχεια του δημοφιλούς franchise γίνει πραγματικότητα!

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Outriders φαίνεται να ταλανίζεται από προβλήματα

Έρχεται το Age of Empires 4 με 4 campaigns και 8 playable civilizations

Κυκλοφόρησε το trailer του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel

FIND US ON