Θα δούμε τον Ryan Reynolds ως Lion-O στη νέα ταινία “Thundercats”;

Το Three Pixels lab ενημερώνεται πως οι φήμες θέλουν τον Ryan Reynolds ως Lion-O στη νέα ταινία Thundercats.

Thundercats GodzillaΔεν πέρασαν πολλές μέρες από το άρθρο του Three Pixels Lab για την ταινία Thundercats από το σκηνοθέτη του Godzilla Vs. Kong και ήδη κυκλοφορούν μερικές φήμες στο διαδίκτυο σχετικά με το cast της. Η επερχόμενη ταινία Thundercats είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κινουμένων σχεδίων, σε παραγωγή Rankin Bass, η οποία δέχτηκε τεράστια αναγνώριση τη δεκαετία του 1980, ενώ αποτελεί αγαπημένο κινούμενο σχέδιο πολλών ανθρώπων ακόμα και σήμερα.

Ryan ReynoldsΗ ταινία ετοιμάζεται για λογαριασμό της Warner Bros. η οποία κατέχει τα Κινηματογραφικά Δικαιώματα. Σε συνέντευξή του με το Deadline, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Adam Wingard κατέστησε σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει μια ταινία ζωντανής δράσης σαν το Cats για το Thundercats. Μια κυρίαρχη φήμη λοιπόν, θέλει τον Reynolds να αναλαμβάνει τον ρόλο του Lion-O στη νέα ταινία του Wingard. Η φήμη είχε ακουστεί ξανά το 2018, πριν ανακοινωθεί επίσημα μια ταινία με τους Thundercats σε σκηνοθεσία Adam Wingard.

Ryan Reynolds Free GuyΜάλιστα, ακούγεται πως ο αστέρας του Deadpool και του επερχόμενου Free Guy, είναι η κορυφαία επιλογή του Wingard για το ρόλο. Ακόμα δεν έχουμε μια σίγουρη ενημέρωση για την διανομή του χαρακτήρα του Lion-O από τον Ryan Reynolds. Εσείς όμως θα θέλατε τον Reynolds στο cast της νέας ταινίας Thundercats; Γράψτε μας στα σχόλια!

Αν θέλετε όμως να μάθατε ποιος ηθοποιός θα ερμηνεύσει τελικά τον εμβληματικό χαρακτήρα, μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab!

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Dataminer βρήκε περιγραφές νέων αποστολών στο Cyberpunk

Ο γιος του Tom Hanks κατηγορείται για κακοποίηση της πρώην του

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται να φέρνει το νέο F1 2021

FIND US ON