The Expendables 4: Η ταινία ίσως ξεκινήσει γυρίσματα το Φθινόπωρο

Σύμφωνα με τον αστέρα του franchise Randy Couture, η ταινία The Expendables 4 μπορεί να ξεκινήσει γυρίσματα φέτος. Το Three Pixels Lab ενημερώθηκε για την είδηση από πρόσφατο επεισόδιο του The Jenna Ben Show. Μπορείτε να δείτε όλες τις δηλώσεις του Couture κάνοντας κλικ .

Randy CoutureΜεταξύ του 2010 και του 2014, κυκλοφόρησαν τρεις ταινίες με τους Expendables. Σε όλες βλέπουμε τον Sylvester Stallone να ηγείται ενός συνόλου γεμάτο με αγαπημένους ήρωες ταινιών δράσης. Όπως ακούει το Three Pixels Lab στις δηλώσεις του Randy Couture, φαίνεται πως το The Expendables 4 είναι επιτέλους κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

The Expendables 4Φαίνεται ότι θα το κάνουμε (μία τέταρτη ταινία με τους The Expendables). Το κλωτσούν εδώ και μερικά χρόνια, αλλά μόλις άκουσα πρόσφατα από τον ατζέντη μου ότι εργάζονται για το σενάριο και σκοπεύουν να προγραμματίσουν τα γυρίσματα των Expendables 4 για το επόμενο Φθινόπωρο“, δήλωσε ο Couture.

Sylvester StalloneΕπομένως, δεν έχω δει ακόμα το σενάριο. Είχαν ένα πριν από μερικά χρόνια όταν μιλούσαν για να κάνουν το Expendables 4, αλλά έχει περάσει χρόνος από τότε και απλά δεν ξέρεις ποτέ (τι είναι να γίνει), είναι τόσο περίεργη δουλειά μερικές φορές…“. Θα θέλατε μια ακόμα ταινία με τον Sylvester Stallone να περιτριγυρίζεται από άλλους αγαπημένους μας ήρωες δράσης;

Γράψτε μας στα σχόλια εάν θα θέλατε να δείτε άλλη μια ταινία με τους Expendables ενώ μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab όπου θα σας ενημερώσουμε για το εάν τελικά το project προχωρήσει.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Παρουσιάστηκε η νέα Mercedes EQS με 770 χιλιόμετρα αυτονομίας

Το Discord δεν θα πουληθεί τελικά στην Microsoft

Η Apple ανακοίνωσε το νέο iPad Pro με τον M1, Liquid Retina οθόνη και πολλές νέες καινοτομίες

FIND US ON