Godzilla VS Kong: Ρεκόρ εισπράξεων παρά την πανδημία

Το Godzilla VS Kong ήταν μαζί με το Snyder’s Cut Justice League ίσως οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2021 μέχρι στιγμής. Η πρώτη ταινία είχε ανακοινώσει πως θα βγει στις αίθουσες, όπου αυτό είναι δυνατό και φαίνεται πως δικαιώθηκε για την απόφαση αυτή.godzilla vs kong

H ταινία προβλήθηκε κυρίως σε χώρες της Ασίας, όπου η πανδημία έχει υποχωρήσει, στις Ηνωμένες Πολιτείες (όπου το επιτρέπουν οι περιστάσεις) και όπου αλλού είναι ανοιχτές οι κινηματογραφικές αίθουσες. Παράλληλα θα είναι διαθέσιμο μέσω HBO MAX για ένα μήνα, όπου είναι διαθέσιμη η συνδρομητική υπηρεσία.

Το Godzilla VS Kong προβλήθηκε παγκοσμίως 24 Μαρτίου και στην Αμερική 31 Μαρτίου. Οι εισπράξεις για την εποχή που ζούμε είναι ρεκόρ, αφού στις H.Π.Α άγγιξαν τα 50 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παγκοσμίως τα 120.

Παρακολουθείστε το trailer παρακάτω:

Η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις στην πρώτη μέρα προβολής της είναι το Star Wars:The Force Awakens που έφτασε μέχρι και τα $936.662.225 το 2015, σε μία εποχή χωρίς πανδημίες και περιορισμούς.

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: “Τα τέρατα περπατούν στη Γη και η ανθρωπότητα προσπαθεί να επιβιώσει με τους Godzilla και Kong σε μια πορεία σύγκρουσης. Οι άνθρωποι παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις δύο ισχυρότερες δυνάμεις της φύσης στον πλανήτη να συγκρούονται σε μια θεαματική μάχη.”

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Alexander Skarsgård (Big Little Lies, The Little Drummer Girl), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Rebecca Hall (Christine, Professor Marston and the Wonder Women), Brian Tyree Henry (Atlanta, Widows), Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist) και Julian Dennison (Deadpool 2).

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Resident Evil: Infinite Darkness – Κυκλοφόρησε trailer της σειράς

Το Apex Legends αποκτάει mobile έκδοση αργότερα μέσα στο έτος

Killers of the Flower Moon: Ξεκίνησαν γυρίσματα για τη νέα ταινία του Scorsese

FIND US ON