Ο Mads Mikkelsen εντάσσεται στο cast του Indiana Jones 5

Όπως ενημερώνεται το Three Pixels Lab από αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline, ο Mads Mikkelsen είναι πλέον μέρος του cast του Indiana Jones 5.

indiana jonesΟ Mikkelsen θα βρίσκεται στο πλευρό των Harrison Ford και Phoebe Waller-Bridge. Η συγκεκριμένη τριάδα ηθοποιών αποτελεί το μόνο μέχρι τώρα ανακοινωμένο και επιβεβαιωμένο cast που θα δούμε στη πέμπτη συνέχεια του Indiana Jones. Ο σκηνοθέτης του Logan, James Mangold, αναλαμβάνει καθήκοντα σκηνοθέτη παίρνοντας την σκυτάλη από τον Steven Spielberg, ο οποίος έκανε τις τέσσερείς πρώτες ταινίες του διάσημου αρχαιολόγου. Ο Ford φαίνεται πως επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, παρά τον λόγο που έγινε για απόσυρση του από το project.

Chris Pratt Indiana Jones DeepFakeΤο Three Pixels Lab διαβάζει σε άρθρο του ComicBook τις φήμες που θέλουν τον Chris Pratt να είναι ο επόμενος Indiana Jones. Ακόμα όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να μας ενημερώνει με σίγουρες πληροφορίες για μια επερχόμενη περιπέτεια του γνωστού αρχαιολόγου με τον αστέρα των ταινιών Guardians of the Galaxy και Jurassic World να αναλαμβάνει την ερμηνεία του Indiana Jones.

αναμενόμενες ταινίες που απογοήτευσανΩστόσο μπορείτε να δείτε ένα DeepFake video με τον Pratt σαν Jones κάνοντας κλικ εδώ. Είστε χαρούμενοι με τη προσθήκη του Mads Mikkelsen στο Indiana Jones 5; Σας αρέσει που ο Harrison Ford επιστρέφει ή θα θέλατε να δείτε τον Chris Pratt να παίρνει τη θέση του; Γράψτε μας στα σχόλια!

Mείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα από την επερχόμενη ταινία!

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η κατάσταση με τους hackers στο Warzone πάει από το κακό στο χειρότερο

F9: Vin Diesel vs John Cena στο νέο trailer του Fast and Furious 9

Ακυρώθηκε το Lord of the Rings MMO του Amazon

FIND US ON