FRIENDS: Η σκοτεινή Fan Theory της γνωστής σειράς

Υπάρχει μια πάρα πολύ σκοτεινή θεωρία για την σειρά FRIENDS (Φιλαράκια) που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε την γνωστή κωμική σειρά.

 

friends

Σε προηγούμενο άρθρο μας, θυμηθήκαμε τα γνωστά σε όλους μας “Φιλαράκια” (FRIENDS), καθώς και πώς κυριάρχησαν στην τηλεόραση για μια δεκαετία, και πιο συγκεκριμένα από 1994 μέχρι το 2004. Γνωρίσαμε ξανά τους αγαπημένους σε όλους μας χαρακτήρες – καρικατούρες και αναφέραμε με ειλικρίνεια τι κατάφεραν πραγματικά να περάσουν στο κοινό.

Είναι όμως αυτή η αλήθεια ή μήπως υπάρχει κάτι ποιο τρομακτικό πίσω από την δημοφιλή σειρά; Ένας αστικός θρύλος μεταξύ των οπαδών των FRIENDS, κυριαρχεί εδώ και καιρό σε πάρα πολλά διαδικτυακά φόρουμ. Ένας θρύλος όπου δεν είναι καθόλου για γέλια.

Μια συγκεκριμένη θεωρία ισχυρίζεται ότι τα “Φιλαράκια” ζουν πραγματικά μια σκοτεινή ζωή σε ένα ψυχιατρικό άσυλο, με τους χαρακτήρες που πάσχουν από κοινή ψύχωση. Ως αποτέλεσμα της ψυχικής τους αστάθειας, η ομάδα δραπετεύει σε κοινές περιπέτειες φαντασίας για να αποσπάσει την προσοχή της από την πραγματικότητα των ζοφερών ζωών τους.

Η θεωρία πηγαίνει ως εξής: Ο καθένας από τους χαρακτήρες έχει μερικά trigger points, τα οποία τους βυθίζουν όλο και ποιο βαθιά στην παράνοια.

phoebe friends

Όμως, οι διεστραμμένοι θεατές ισχυρίζονται ότι η Φοίβη είναι ο μόνος χαρακτήρας που έχει πλήρη γνώση της πραγματικότητας για το σκοτεινό παρελθόν της, δηλαδή την αυτοκτονίας της μητέρας της και της περιόδου που αναγκαζόταν να ζει στο δρόμο.

Αυτό οδήγησε σε μια αρκετά παράξενη θεωρία: ότι ολόκληρη η τηλεοπτική σειρά είναι στην πραγματικότητα ένα κομμάτι παραισθήσεων της Φοίβης εξαιτίας μιας πιθανής χρήσης ναρκωτικών και ότι η γυναίκα εξακολουθεί να ζει στους δρόμους. Η θεωρία ολοκληρώνεται με το σοκαριστικό συμπέρασμα ότι σε αυτή την κατάσταση, αρχίζει και φαντασιώνεται μια ζωή με τους “φίλους” που δεν είχε ποτέ.

Η Fan Theory μπορεί να ακούγεται πολύ υπερβολική και στα όρια της φαντασίας, όμως ένα είναι σίγουρο: ότι μετά από αυτή την άποψη ο τρόπος που θα βλέπουμε την σειρά, άλλαξε για πάντα…

friends

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Star Trek: Νέα ταινία από τη σεναριογράφο του Star Trek: Discovery

Ο Snoop Dogg έκανε ragequit μετά από 15 λεπτά που έπαιξε Madden

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers