Ο M. Night Shyamalan μιλά για το “Servant” και για μελλοντικές του ταινίες

Με τη δεύτερη σεζόν του Servant να κυκλοφορεί τώρα στο Apple TV+ о Steve Weintraub του Collider είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον M. Night Shyamalan για τη μυστηριώδη και τρομακτική σειρά.

Servant(2019) Poster
Το πόστερ του Servant(2019).

Δημιουργημένη και γραμμένη από τον Tony Basgallop με εκτελεστικό παραγωγό τον Shyamalan-που σκηνοθετεί και ορισμένα επεισόδια-το Servant, ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού, της Dorothy και του Sean Turner (Lauren Ambrose και Toby Kebbell αντίστοιχα) που έχασαν το παιδί τους με τραγικό τρόπο. Για να παρηγορηθεί, η Dorothy αρχίζει να φροντίζει μία περίεργα αληθοφανή κούκλα, προσποιούμενη πως είναι το πραγματικό παιδί της. Όταν βέβαια αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης φτάνει σε ακραίο σημείο, με την πρωταγωνίστρια να προσλαμβάνει μία νταντά -στο ρόλο της οποίας έχουμε τη Nell Tiger Free– τα πράγματα γίνονται πιο περίεργα. Επιπλέον, στο ρόλο του αδερφού του χαρακτήρα της Ambrose, θα δούμε τον Rupert Grint.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Weintraub και ο Shyamalan μίλησαν σχετικά με το πως γνωρίζει που θα καταλήξει το Servant και πως τελικά θα αποτελείται από τέσσερις σεζόν με 40 επεισόδια, σχετικά με το πως αποφασίζει ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης για κάθε επεισόδιο, πως ήταν να δίνει συμβουλές στην κόρη του για το επεισόδιο που αυτή σκηνοθέτησε, πως η πανδημία επηρέασε την πορεία της σειράς καθώς και πολλά άλλα.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο κανάλι του στο , ενώ το trailer της δεύτερης σεζόν του Servant, μπορείτε να το δείτε πατώντας .

Διαβάστε επίσης Young Rock: Ο Dwayne Johnson μοιράστηκε το πρώτο teaser της νέας βιογραφικής κωμωδίας του

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ο Hennessey αναβαθμίζει την McLaren 765LT στους 1000 ίππους

Broadchurch: Αποσύρεται σύντομα από το Netflix η βρετανική σειρά

Maleficent 3: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την ταινία;

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers