Έρχεται η νέα σειρά “Alexander the Great” από τους δημιουργούς του Vikings

VikingsΗ σειρά Alexander the Great έρχεται από την Starlings Television και θα γυριστεί στην Ελλάδα! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Deadline, ετοιμάζετε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή για τον Μέγα Στρατηλάτη. Το Starlings Television είναι ήδη σε προχωρημένο στάδια ανάπτυξης για τη δημιουργία του project Alexander the Great, που αποτελεί μια συνεργασία της εταιρείας με τον . Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς γράφεται από τον δημιουργό των σειρών Vikings και The Tudors Michael Hirst.

The TudorsΤο Hollywood Greek Reporter σε άρθρο του, μας ενημέρωσε επίσης για τον τόπο τον γυρισμάτων της νέας σειράς Alexander the Great της Starling Television. Η σειρά για τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα γυριστεί στην Ελλάδα, με συμπαραγωγό τον Όμιλο του Antenna. Οι G5 Fiction και ZDF Enterprises συμμετέχουν στο project, το οποίο φέρνει ξανά μαζί τους Silverman και Hirst μετά τη συνεργασία τους στο The Tudors. Οι εταιρείες G5 και ZDF Enterprises θα συμμετάσχουν επίσης στα γυρίσματα της ιστορικής σειράς.

Ίσως μια από τις πιο γνωστές μεταφορές της ζωής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη μεγάλη οθόνη είναι η ταινία του 2004. Το Alexander είναι σε σκηνοθεσία Oliver Stone και με πρωταγωνιστή τον Colin Farrell στο ρόλο του Στρατηγού και Βασιλιά της Μακεδονίας. Το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας προήλθε εν μέρει από το βιβλίο Alexander the Great, που εκδόθηκε το 1973 από τον ιστορικό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Robin Lane Fox. Υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις της ταινίας, η αρχική Κινηματογραφική Έκδοση, καθώς επίσης και οι εξής τρείς: Μια έκδοση Director’s Cut που κυκλοφόρησε το 2005, το Final Cut με κυκλοφορία το 2007 και το Ultimate Cut που ήρθε στη δημοσιότητα το 2013. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο πρώτες εκδόσεις DVD του Alexander (το Director’s Cut και η Κινηματογραφική Έκδοση) πούλησαν πάνω από τριάμισι εκατομμύρια αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τρίτη έκδοση του σκηνοθέτη Oliver Stone, Alexander Revisited: The Final Cut (2007), ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέχρι το 2012.

Μείνετε συντονισμένη στο Three Pixels Lab που θα σας ενημερώσουμε για όλα τα νεότερα σχετικά με την εκπομπή για τον Αλέξανδρο τον Μέγα της Starlings Television!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Apex Legends σημειώνει νέο ρεκόρ με 198.235 ταυτόχρονους παίχτες

Broadchurch: Αποσύρεται σύντομα από το Netflix η βρετανική σειρά

Streamer παρατάει το GTA RP γιατί κατέντησε σαν πραγματική δουλειά

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers