Sky Rojo: Η νέα σειρά του δημιουργού του La casa de papel

Οι συντελεστές του La casa de papel φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλlευτούν στο έπακρο την δημοσιότητα και την δημιουργικότητά τους. Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν το momentum της φημισμένης σειράς, δημιουργούν το Sky Rojo, μία νέα σειρά που έχει πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση.

sky rojo

Το Sky Rojo θα μας δείξει την προσπάθεια τριών γυναικών να ξεφύγουν από ένα σύστημα πορνείας. Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταγωνίστριες θα ξεφύγουν από το Las Novias Club και  και θα προσπαθήσουν να ζήσουν ελεύθερες μακριά από την κακή προηγούμενη ζωή τους. Η νέα σειρά του Netflix ξεχειλίζει από δράση, μαύρο χιούμορ ένταση και δράση. Η Carol, η Wendy και η Jina αρχίζουν ένα ταξίδι με προορισμό την ελευθερία, αλλά πρέπει πάντα να προσέχουν, καθώς ο προαγωγός τους και οι άντρες του δε θα σταματήσουν να τις κυνηγούν.

Αποφασίζουν, λοιπόν, να ζουν κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία τους. Θα αντιμετωπίσουν πολλούς κινδύνους και θα αναπτύξουν μία ισχυρή φιλία που θα τις κρατήσει ενωμένες.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και συγκεκριμένα στις 19 του μήνα. Θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια των 25 λεπτών και θα είναι στο Netflix, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Lali Esposito, Vernica Sanchez και Yani Prado.

sky rojo

Tη δημιουργία της σειράς έχουν αναλάβει οι Álex Pina και Esther Martínez Lobatο, οι οποίοι επίσης έχουν αναλάβει και την δημιουργία του Κορεάτικου La casa de papel. Αυτά γνωρίζουμε, λοιπόν, μέχρι τώρα για το Sky Rojo. Σύντομα θα έχουμε και περισσότερα νέα μιας και θα έρθει αρκετά σύντομα.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Πωλήσεις κινητών: Στην κορυφή η Apple, σημαντική πτώση για τη Huawei

To Robinhood απαγορεύει την αγορά μετοχών του Gamestop, BlackBerry και AMC

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers