Ο Περιπλανώμενος Ιππότης: Η νέα σειρά υπό ανάπτυξη στο Westeros

Τo HBO φαίνεται πως συνεχίζει τα μεγαλεπήβολα πλάνα του για τον κόσμο του Westeros και του Game of Thrones, καθώς σκοπεύει φέρει στη μικρή οθόνη πολλές ακόμα ιστορίες του George R.R Martin. Υπάρχει λοιπόν έντονη φημολογία πως το HBO βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πασίγνωστο συγγραφέα για να δημιουργήσει σειρά που θα ακολουθεί τις περιπέτειες του Dunk και του Εgg, την ιστορία δηλαδή του βιβλίου “Ο Περιπλανώμενος Ιππότης”.

ο περιπλανώμενος ιππότης

Ο Dunk και ο Egg αποτελούν δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα στη ιστορία του Westeros.

(Ακολουθεί ενδεχόμενο spoiler)

Ο Dunk είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες στη ιστορία του Westeros καθώς κατάφερε από ένας περιπλανώμενος ιππότης να γίνει μέλος της βασιλικής φρουράς. Ο ιπποκόμος του Egg είναι ένα αγόρι που κρύβει την πραγματική του ταυτότητα, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν Targaryen ο οποίος είναι και υψηλά στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Όλα αυτά συμβαίνουν αρκετά χρόνια πριν την 1η σεζόν του Game Of Thrones, αλλά έχουν επηρεάσει την εποχή της 1ης σεζόν. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα πάνω στις περιπέτειες του Dunk και του Εgg μπορεί να διαβάσει το βιβλίο του George R. R. Martin “Ο Περιπλανώμενος Ιππότης“.

westeros

Ο Περιπλανώμενος Ιππότης, αλλά και το House of The Dragon που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει το HBO, είναι μόνο η αρχή, καθώς το HBO έχει πλάνο και για άλλες ιστορίες με τις οποίες έχει ασχοληθεί ο Μartin. Αρχικά, αφού ολοκληρωθούν τα δύο παραπάνω projects, σειρά φαίνεται πως έχει “Η επανάσταση του Robert” που μάλλον θα αποτελέσει μια σειρά ταινιών που θα μας δείξει πώς εκθρονιστήκαν οι Targaryen από το θρόνο του Westeros, όπου θα δούμε και πολλούς χαρακτήρες από την πρώτη σεζόν. Τέλος αρκετά δύσκολο project θα είναι “Οι επαναστάσεις των Blackfyre”, ένας βίαιος και σκληρός εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των Targaryen και των νόθων συγγενών τους Blackfyre.

Αυτά φαίνεται να είναι τα σχέδια του HBO γύρω από ένα από τα πιο διάσημα franchises του που φαίνεται πως δε θα αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτο στη μάχη των συνδρομητικών υπηρεσιών.

Υ.Γ Σε περίπτωση που το όνομα Egg και η σειρά Game Of Thrones σας φαίνονται οικεία, παρακάτω θα δείτε τον χαρακτήρα που συνδέει τις δύο ιστορίες.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Πόσο θα κοστίζει η φόρτιση στους φορτιστές της Tesla στην Ελλάδα

News of the World: Trailer για το 1ο Western του Tom Hanks

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers