Armie Hammer: Εκτός από την σειρά που θα ασχολείται με το Godfather

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως ο Armie Hammer θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στην νέα σειρά που θα ασχολείται με το πώς γυρίστηκε η φημισμένη σειρά ταινιίων The Godfather. Μετά λοιπόν από την αποκάλυψη των στοιχείων που αφορούν την σεξουαλική ζωή του διάσημου ηθοποιού, ο Armie Hammer απομακρύνθηκε από αυτή.

Ο Hammer θα πρωταγωνιστούσε ως Al Ruddy, ο οποίος ήταν παραγωγός στο “The Godfather” το 1972. To The Offer θα επικεντρωθεί στην εμπειρία του Ruddy στο σετ του εικονικού δράματος, με τον ίδιο να είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός στην μίνι σειρά 10 επεισοδίων. Η σειρά θα ασχολείται με ό,τι συνέβη επίσης στα γυρίσματα και πίσω από τις κάμερες του The Godfather.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που απομακρύνθηκε ο ηθοποιός ήταν γιατί πολλές κοπέλες που διατηρούσε σχέσεις μαζί τους, αποκάλυψαν μηνύματα που φαίνεται να έγραψε ο ηθοποιός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που εκφράζουν κανιβαλιστικές τάσεις απέναντί τους.

Ο Hammer έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των “Gossip Girl”, “Reaper” και “American Dad”. Ωστόσο, το “The Offer” θα ήταν ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια τηλεοπτική σειρά. Είναι πιο γνωστός για τους ρόλους του στον κινηματογράφο, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως τα “Call Me by Your Name”, “J. Edgar”, “The Man from U.N.C.L.E.” και “The Lone Ranger”. Η ερμηνεία του στο “Call Me by Your Name” του κέρδισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα το 2018.

armie

Επιπλέον ο Hammer αποσύρθηκε πρόσφατα και από μία ακόμα σειρά που θα πρωταγωνιστούσε φέτος ο ηθοποιός, την κωμική σειρά Shotgun Wedding που θα συμμετείχε και η Jennifer Lopez.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα πράγματα είναι δύσκολα για τον διάσημο ηθοποιό ο οποίος ακόμα και να δικαιωθεί δεν θα μπορεί να βρει τα πατήματά του.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η Manhart MH2 GTR είναι μία BMW M2 CS με 600 ίππους και πολλά ακόμη

Η 343 Industries ετοιμάζει νέο project στο σύμπαν του Halo

Το Mass Effect Legendary Edition δε θα περιλαμβάνει ένα DLC γιατί “χάθηκε το source code του”

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers