Marvel: Οι σειρές της φεύγουν από το Netflix

Η Marvel έχοντας ένα πολύ δυνατό κινηματογραφικό “σύμπαν” πλέον αρχίζει να επενδύει όλο και παραπάνω στις σειρές της.

Οι περισσότερες από αυτές είναι ευρέως γνωστές και πολλές από αυτές εκτοξεύτηκαν από την στιγμή που βρίσκονταν στο Netflix. Η Marvel σε συνεργασία λοιπόν με την Disney και την Disney+ είχαν σκοπό να φέρουν αυτές τις σειρές στην συνδρομητική υπηρεσία του ομίλου τους.

Πρώτες σειρές που θα κάνουν το μεγάλο βήμα στην αλλαγή αυτή, είναι το The Punisher και Jessica Jones. Οι δύο σειρές κόπηκαν δύο χρόνια πριν με σκοπό να ικανοποιηθεί η ρήτρα των συμβολαίων που είχε βάλει το Netflix ,ότι για να μεταφερθούν τα δικαιώματα τους έπρεπε πρώτα να περάσουν δύο χρόνια που θα είχαν κοπεί οι συγκεκριμένες σειρές.

 marvel

Οι υποθέσεις των δύο σειρών είναι η εξής.

Punisher

Για όσους δεν ξέρουν ποιος είναι ο Frank Castle , είναι ενας άντρας πρώην μέλος ειδικών δυνάμεων o oποίος είναι στοιχειωμένος και “κυνηγημένος” από την δολοφονία ολόκληρης της οικογένειας του και γίνεται ενας εκδικητής γνωστός στον υπόκοσμο ως Punisher που σκοπός του είναι να πολεμήσει το έγκλημα με κάθε μέσο.

Jessica Jones

H Jessica Jones μετά από ένα τραγικό τέλος στην σύντομη θητεία της σαν σούπερ ήρωας, αποφασίζει να ξαναφτιάξει την προσωπική ζωή και καριέρα της. Έτσι αναλαμβάνει χρέη ντετέκτιβ επικεντρώνοντας σε υποθέσεις που αφορούν άτομα με εξαιρετικές ικανότητες στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

marvel

Το πιο πιθανό είναι οι δύο σειρές της να μεταφερθούν στην πλατφόρμα της Disney το επόμενο διάστημα μιας και το Disney+ έχει στόχο να επεκταθεί σε πολλές χώρες μέσα στο επόμενο διάστημα και μία από αυτές ενδέχεται να είναι η Ελλάδα.

Αυτές οι σειρές θα είναι μόνο η αρχή αφού υπάρχουν ακόμα πολλές που θα μεταφερθούν σιγά σιγά στο νέο τους σπίτ.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Mads Mikkelsen: Στην ταινία δράσης Riders of Justice

Η 4η σεζόν της σειράς Castlevania του Netflix θα είναι και η τελευταία

Apple Event

Ανακοινώθηκε το νέο Apple TV 4K μαζί με το ειδικό τηλεχειριστήριο

FIND US ON